Cursa i marxa de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica el diumenge a Sueca

Cursa i marxa de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica el diumenge a Sueca

Amb motiu del Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), que es commemora cada any pel 18 de novembre, Sutrail, el club esportiu local de trail i muntanya, organitza la tercera edició de l’esdeveniment esportiu i solidari Mou-te per la MPOC amb la col·laboració de la Societat Valenciana de Pneumologia, el laboratori Boheringer Ingelheim, l’Hospital de la Ribera i l’Ajuntament de Sueca.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper diumenge 27 de novembre, consistirà en una carrera per equips (4 corredors per equip) de 5 quilòmetres pels voltants de Sueca que començarà a les 10:00 hores. A diferència de la darrera edició, la cursa no serà crono i l’eixida serà a la mateixa hora per a tots els participants. Després de la carrera, a les 11:30 hores, es donarà el tret d’eixida a una marxa pel mateix circuit. L’eixida de les dos proves serà des del final de l’Avinguda Mestre Serrano (antic recinte firal) i el recorregut serà pels voltants del Riu Xúquer.

Aquells que estiguen interessats en participar encara poden inscriure’s, fins el pròxim divendres 25 de novembre, a la pàgina web www.cronorunner.com o a la tenda Carpio Sport. Les categories júniors i cadets s’hauran d’inscriure el mateix dia de la prova i competiran individualment.

La MPOC és una malaltia pulmonar obstructiva crònica que provoca sensació de falta d’aire, sobretot quan es fa exercici o esforç físic. És una malaltia progressiva que no es cura però que es pot controlar i millorar. L’objectiu d’este esdeveniment és sensibilitzar els pacients de la MPOC i a la resta de la població de la importància de l’activitat física, primera mesura no farmacològica per fer front a esta malaltia.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.