Cullera asfalta els camins rurals del Piló i del Mig amb una ajuda de la Generalitat

Cullera asfalta els camins rurals del Piló i del Mig amb una ajuda de la Generalitat

Després de tres mandats sense rebre ajuda autonòmica per a l’asfaltat de camins, el nou govern local de Cullera ha aconseguit enguany que la Conselleria d’Agricultura torne a invertir en el municipi per a millorar l’estat de les vies rurals.

Recentment, s’han asfaltat dos dels camins més transitats del terme, el del Piló i el del Mig. L’alcalde, Jordi Mayor, i el regidor delegat d’Agricultura, Marc Joan, han visitat este matí els treballs, ja finalitzats.

La gestió del consistori davant les autoritats valencianes ha permés esta millora, ha assenyalat Mayor, posat que feia molts anys que no s’obtenien recursos autonòmics en eixa matèria.

En eixe sentit, ha apuntat que «des de l’Ajuntament ens hem posat les piles i tenim l’objectiu de millorar substancialment l’estat de la nostra xarxa de camins rurals al final del mandat», ha indicat Mayor.

A més, l’alcalde destaca la bona sintonia amb la Conselleria i ha posat com a exemple altres millores finançades amb recursos autonòmics de les quals es beneficiaran els sectors tradicionals com ara la construcció de la nova llotja del port pesquer.

Prioritats
Per la seua banda, Marc Joan ha explicat que el consistori ha presentat un llistat de nou camins en mal estat que el consistori considera prioritaris a l’hora de reasfaltar-los. Sobre això, ha comentat que Cullera ha aconseguit arrancat el compromís del govern autonòmic de seguir invertint en esta àrea en la població.

Joan ha assenyalat que el camí del Piló estava impracticable en el tram asfaltat i en el cas del camí del Mig, molt utilitzat per accedir al Marenyet, el tram central presentava molts clots i una mala situació del ferm en general.

«Amb estes actuacions este fent justícia amb els veïns de les casetes de la zona i amb els llauradors que treballen les terres dels voltants perquè havien de transitar per uns camins que en alguns trams estaven molt malament», ha conclòs.

D’altra banda, l’Ajuntament ha informat que a partir de hui han quedat tallats els camins de la Raconà del Xúquer per a evitar robatoris de taronges i en les casetes. Per accedir a la zona queda obert a la circulació el camí del Való.

Així mateix s’ha decidit tancar a partir de la setmana que ve els dos accessos des de la platja de Tavernes cap al Brosquil per eixe mateix motiu. Concretament, són el camí de la Coma en la ratlla del terme i l’entrada de les Vidales en l’encreuament amb el camí de la Coma.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.