Ortega tancarà dimarts a Sueca els actes del 175 aniversari del col·legi d’advocats

Ortega tancarà dimarts a Sueca els actes del 175 aniversari del col·legi d’advocats
victoria-ortega-foto-www_abogacia_es

Victoria Ortega

Victoria Ortega Benito, presidenta del Consejo General de la Abogacía Española, participarà dimarts que ve dia 15 en l’últim dels actes commemoratius que l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca ha organitzat amb motiu dels 175 anys de la seua fundació (1841-2016).

La màxima autoritat de l’Advocacia espanyola, al costat del president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Mariano Durán Lalaguna, oferiran una conferència en la qual abordaran “El futur de la professió de l’advocacia i dels col·legis d’advocats”. La xarrada estarà presidida per Jesús Salvador Muñoz i Carrasquer, degà de la institució que enguany ha commemorat l’efemèride. Es durà a terme a les 18:50 hores en el saló d’actes de la Casa de la Cultura.

La jornada de cloenda de la celebració començarà a les 18 hores amb el lliurament de diplomes a la segona promoció de Mediadors del col·legi professional suecà. Tot seguit, la secció de Joves Advocats de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca signaran la seua Acta Fundacional.

La intervenció de la presidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola culminarà els actes programats per a la celebrar el 175 aniversari de la institució, que es van iniciar el passat mes de juny i en els quals s’ha analitzat el passat, present i futur de la professió.

El Col·legi d’Advocats de Sueca ha rebut diverses distincions, entre les quals destaquen la Medalla d’Or de la Ciutat atorgada per l’Ajuntament de la capital de la Ribera Baixa, i la del Mèrit en l’Advocacia concedida pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

O.R.

Fotografia de Victoria Ortega procedent de www.abogacia.es


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.