El govern de Sueca reordena el trànsit a la zona dels carrers Castelló i Sebastià Diego

El govern de Sueca reordena el trànsit a la zona dels carrers Castelló i Sebastià Diego

L’Ajuntament de Sueca, a través de l’àrea de Seguretat Ciutadana i a proposta de la Policia Local de Sueca, ha decidit reordenar el trànsit al Carrer Castelló i als carrers adjacents, a la zona compresa des del Camí de Vilella a l’Avinguda Vila i Honor de Corbera. L’actuació ve motivada principalment per la voluntat de solventar els problemes de circulació i estacionament que es vénen observant en estos carrers des de fa anys.

Els treballs que van començar la setmana passada i s’allargaran uns quinze dies, contemplen la conversió de tots els carrers d’esta zona, actualment en doble sentit, en sentit únic. Així passaran a ser d’un sentit el tram de l’Avinguda Vilella des de la Ronda Cabanyal fins l’encreuament amb el Carrer Castelló (continuant des d’este encreuament en doble sentit direcció Cementeri), el mateix Carrer Castelló solapant en el mateix sentit el Carrer Llaurí i el Carrer Manyà Salvador Lledó solapant també en el mateix sentit el Carrer Doctor Flèming. El Carrer Sebastià Diego es convertirà també en sentit únic des del Camí del Cementeri fins la Ronda d’Espanya, excloent el tram conegut com “Les Oliveretes” que es mantindrà en doble sentit. D’altra banda es realitzarà un canvi de sentit de circulació al Carrer Carrasquer, que passarà a ser de sentit únic en direcció Ronda del Cabanyal.

A més a més, s’intervindrà també en l’estacionament. En este sentit, el Carrer Castelló passarà a tindre estacionament en cordó a ambdós costats, deixant d’haver canvi semestral en este carrer i al tram de l’Avinguda Vilella, des del Carrer Castelló fins al Carrer Proletariat, es prohibirà l’estacionament. A més, en el tram més estret de l’Avinguda Vilella des de l’encreuament amb el Carrer Castelló (en direcció Camí del Cementeri) es delimitaran els dos sentits de circulació amb una línia contínua. Així mateix, també es pintaran vora una vintena de passos de vianants de nova creació en diferents encreuaments per tal de garantir la seguretat viària i es pintaran alhora també dos trams exclosos al trànsit per tal d’evitar l’estacionament de vehicles en dos zones (C/Alfons el Magnànim nº 5 i C/ Manyà Salvador Lledó nº 7 i 9).

El regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez, explica que estes actuacions s’emmarquen en la política de gestió de millora del trànsit que desenvolupa el consistori per resoldre la situació que pateixen a algunes zones com ara esta on la circulació dinàmica no ha estat fluida degut a que l’estacionament ha estat permés en carrers de doble sentit de circulació que no disposaven de l’amplària necessària per a circular amb seguretat  i degut també a l’estacionament freqüent en doble fila.

Segons assenyala el titular de l’àrea, la conversió dels carrers de doble sentit a sentit únic permetrà rendibilitzar l’espai d’estacionament dels vehicles, guanyant vora 50 places, i afavorirà la seguretat viària a la zona. Giménez apunta també que la creació de nous passos de vianants afavorirà l’accessibilitat de les persones i segons assenyala, es preveu que estes mesures milloren alhora l’accés i l’eixida al trànsit, atés que quedaran  carrers d’entrada i eixida alternativament.

Ajuntament de Sueca

planol-reordenacio-transit-sueca-nov-2016


 

 1. avatar

  ” L’actuació ve motivada principalment per la voluntat de solventar els problemes de circulació i estacionament que es vénen observant en estos carrers des de fa anys.”
  Si: ara és tan difícil fer el mateix circuit de sempre al voltant de la zona on han canviat el sentit dels carrers que s’et lleven les ganes de posar-te a pegar voltes per a trobar aparcament. Acabes abans anant a les afores a deixar el cotxe.

  “Segons assenyala el titular de l’àrea, la conversió dels carrers de doble sentit a sentit únic permetrà rendibilitzar l’espai d’estacionament dels vehicles, guanyant vora 50 places”
  Si vius a un carrer on ja de per si l’espai disponible per a aparcament és precari i a més et pinten dos passos de vianants totalment innecessaris (es que ara té que haver un a CADASCÚN dels cantons del poble??) què millor que saber que ara tindràs lloc (o no) a quatre o cinc carrers d’on vius.

  Pero no parlar-ne de carrers on caben cotxes aparcats a les dos bandes i encara sobra espai com per a creaur-se dos camions i que ara son d’un sentit.

  En resum, una caga èpica. El tipic cas de “no toques el que ja funciona”… i ho toques de totes maneres.

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.