La Diputació distribueix 56 ordinadors de taula entre ajuntaments i mancomunicats

La Diputació distribueix 56 ordinadors de taula entre ajuntaments i mancomunicats

L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació ha aprovat l’adquisició i posterior lliurament 54 ordinadors a ajuntament de la Ribera Baixa; un per a la Mancomunitat Albalat – Polinyà i altre per a la mancomunitat comercal. El total d’unitats centrals de processament (CPU) finançades per l’ens provincial és de 1.002, amb un pressupost de 500.000 euros.

Amb aquesta mesura, l’Àrea dóna solució a les demandes dels municipis en referència a l’actualització de l’equipament informàtic. Els equips es distribuiran de manera proporcional en funció de la població de les localitats i tenen com a objectiu millorar el servei oferit des de les administracions a la ciutadania.

El responsable de l’Àrea de Modernització i Administració Electrònica, Ivan Martí, ha assenyalat que “una de les nostres prioritats és invertir en la modernització dels ajuntaments, i amb aquest programa anem a cobrir una demanda habitual de les localitats, ja que els ordinadors són una eina imprescindible en la gestió diària municipal”. El diputat també ha destacat que “es tracta d’un pas més en el procés de modernització que estem duent a terme des de la Diputació, i que té com a objectiu respondre a les necessitats de la societat actual”. D’altra banda, Martí ha explicat que s’ha donat prioritat a les necessitats dels municipis de menor població “ja que són els que compten amb menys mitjans propis”. Des del Servei d’Informàtica han informat que l’opció d’adquirir CPU es deu al fet que els complements, com el monitor o el teclat, no suposen un cost significatiu i poden ser assumits pels beneficiaris. Amb aquesta mesura es facilita la compra d’un major nombre de CPU per part de la Corporació.

Una vegada aprovades i publicades en el BOP les Bases per a la “Convocatòria d’ajudes en espècie amb destinació a la dotació d’ordinadors de sobretaula per a entitats locals de la província de València”, els ajuntaments que han presentat les seues sol·licituds, rebran en un breu termini els equipaments corresponents. La distribució és: 954 equips destinats als ajuntaments, 40 per a mancomunitats i 8 per a entitats locals menors. La Diputació ofereix també als municipis i mancomunitats que ho hagen sol·licitat, la instal·lació i engegada dels equips informàtics.

R.


 

  1. […] 30 octubre, 2016. La Diputació distribueix 56 ordinadors de taula entre ajuntaments i mancomunicats […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.