Almussafes busca voluntaris de Creu Roja i l’ajuntament vol reobrir el Punt d’Intervenció

Almussafes busca voluntaris de Creu Roja i l’ajuntament vol reobrir el Punt d’Intervenció

L’Ajuntament d’Almussafes encetà, el passat mes de setembre, els contactes per a aconseguir la reobertura del Punt d’Intervenció Local de Creu Roja, desaparegut fa quasi 20 anys en la població. El primer edil, Toni González, ja va traslladar als responsables de l’entitat humanitària la predisposició del consistori municipal a cedir-los una dependència pública per a desenrotllar la seua activitat a la població.

Conclós per part de Creu Roja l’anàlisi i diagnòstic previ de les necessitats concretes d’Almussafes en tots els àmbits d’intervenció en què poden actuar a la població, s’ha convocat una sessió informativa per al pròxim dimarts 8 de novembre en el Centre Cultural, en la qual els responsables de l’Ajuntament d’Almussafes i els de l’associació, desvetlaran i analitzaran el primer servei que s’oferirà des del punt d’intervenció i que formarà part del pla local de risc integral que es dissenyarà en el futur.

En concret, Creu Roja encetarà el seu camí a la localitat amb el programa “Aliments per a la solidaritat”, que consistirà en un repartiment setmanal d’aliments entre les famílies necessitades a les quals previament se’ls ha realitzat un estudi psico-social fet des del Departament de Benestar Social.

El regidor de Benestar Social i Sanitat, Faustino Manzano i la directora de l’Àrea de Benestar Social i Ocupació, Laura Acuña, junt amb la delegada de Creu Roja Algemesí, Asunción García i la responsable de Desenvolupament Territorial, Rosa Ferrer, presidiran la trobada, en la qual també es detallaran els principals programes que l’entitat executa en l’actualitat. “En estos moments ens trobem en l’etapa final del procés que ens permetrà dur a terme este projecte, per al qual busquem voluntaris entre els nostres veïns i veïnes”, comenta l’edil delegat.

De fet, sota el lema “El voluntariado es un boomerang de vida i vuelta #Lánzate”, Creu Roja i l’Ajuntament d’Almussafes animen als ciutadans a sumar-se a este programa com a voluntaris, responsabilitzant-se la pròpia Creu Roja de la formació del citat personal.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.