La Guàrdia Civil deté una família a Cullera per tràfic de drogues i possessió d’armes

La Guàrdia Civil deté una família a Cullera per tràfic de drogues i possessió d’armes

La Guàrdia Civil de Cullera ha procedit a la detenció de sis persones dos homes i quatre dones de nacionalitat espanyola, implicats en delictes contra la salut publica (tràfic de drogues) i pertinença a organització criminal.

En els registres practicats pels agents es van intervenir de prop de 300 plantes de marihuana, 3 quilograms de cogollos, 50 dosis de cocaïna, bàscules de precisió, una catana, navalles, rifles, un revòlver, 3 vehicles i 1.170 euros en efectiu. Els detinguts són membres de la mateixa família i utilitzaven diversos habitatges de Cullera com a punt de venda de substàncies estupefaents.

L’operació es va dur a terme dins els serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València. En eixe sentit, el passat mes de juny es va iniciar l’operació “Fargalos” per part de la Guàrdia Civil de Cullera a fi de poder esclarir aquests fets i detenir als suposats autors.

Fruit de les gestions realitzades des d’aleshores, i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar que es tractava d’un clan familiar amb l’àvia com la cap del grup que distribuïen substàncies estupefaents en un barri molt conegut de la localitat de Cullera.

La fase d’explotació d’aquesta operació es portà a terme el passat 25 d’octubre, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de dos homes i quatre dones d’edats compreses entre els 17 a 62 anys respectivament i de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en un delicte contra la salut publica. I un altre de pertinença a organització criminal.

En els vuit registres practicats s’han confiscat 300 plantes de marihuana en divers estat de creixement, 3 quilograms de cogollos llests per a la seua venda, 50 dosi de cocaïna, 2 embolcalls de 10 grams de cocaïna, bàscules de precisió, una catana, navalles, un revòlver, un rifle, munició, 1.170 euros, telèfons mòbils i tres turismes, els quals eren usats pels detinguts per als desplaçaments de proveïment i aprovisionament.

La dona de més edat detinguda, que exercia de capitost de l’organització, segons la Guàrdia Civil, era la que s’encarregava d’organitzar a tot el clan per a adquirir les substàncies en localitats pròximes, per a després ocultar-les en els seus domicilis, tallar-les i dividir-les en dosis. Aquestes drogues eren traslladades per a la seua posterior distribució i venda en els habitatges d’un carrer de la localitat de Cullera.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.