La FEPEVAL reclama a Almussafes una nova legislació sobre polígons industrials

La FEPEVAL reclama a Almussafes una nova legislació sobre polígons industrials

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, que comprén més de 6.000 empreses agrupades en 31 entitats federades de la Comunitat Valenciana i és membre fundador de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, va celebrar ahir dimarts 25 d’octubre la junta del Quart trimestre del 2016 en el Polígon Industrial Joan Carles I. El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el primer edil d’Almussafes, Toni González, van presidir l’acte d’obertura de la mateixa.

Després del menjar de germandat, les autoritats local i autonòmica van inaugurar l’última sessió d’enguany de FEPEVAL, enfront de mig centenar d’autoritats i presidents de les àrees empresarials membres de la Federació de Polígons.

El president de l’executiu local va incidir “en la rellevància de l’APPI en la consecució d’una bona gestió del parc Industrial Joan Carles I, a més de manifestar la voluntat de l’Ajuntament d’Almussafes de continuar brindant la màxima col·laboració al parc industrial. González va recalcar, així mateix, el gran valor de la comissió d’ocupació creada per l’Associació gestora del polígon i el seu desig per donar-li continuïtat per a assolir els objectius fixats.

Per la seua banda, el president de la Diputació va destacar la necessitat donar suport als municipis i polígons industrials, a més de fer especial insistència en el pes de la indústria a la Comunitat Valenciana, “no menys important que el sector servicis”. Rodríguez va mostrar el seu interés per recolzar la reurbanització i reindustrialització dels parcs Industrials, impulsant per tant les iniciatives de FEPEVAL i treballant cada dia amb les entitats gestores dels polígons.

En la trobada es van tractar qüestions d’actualitat i d’interés per a tots els usuaris i empreses del polígon com ara l’aprovació de la nova llei de Polígons Industrials, que està prevista per a principis de l’any que ve, o la creació i implantació d’una nova App que permeta accedir al llistat d’empreses emplaçades en cada àrea industrial, així com la geolocalització de les mateixes.

El conveni firmat amb els bombers i altres temes d’interés que afecten les distintes àrees d’activitat econòmica integrants de FEPEVAL també es van abordar durant la junta, que va comptar amb Vico Valero, president del parc de Proveïdors Joan Carles I, i amb Antonio Alagarda, president del parc tecnològic de València, entre els representants que van presidir la Junta.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.