Maduixa Teatre desembarca a Nova York amb ‘Dot’, premi MAX al millor espectacle infantil

Maduixa Teatre desembarca a Nova York amb ‘Dot’, premi MAX al millor espectacle infantil

El Premi MAX 2015 al Millor Espectacle Infantil, Dot, de la companyia valenciana Maduixa Teatre, desembarca aquest octubre a Estats Units per a fer parada a Nova York i viatjar després a Washignton.

El prestigiós teatre de Brooklyn On stage at Kingsborough acollirà del 26 al 29 d’octubre el guardonat espectacle Dot. Un muntatge inspirat en l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewit que fusiona la dansa, el teatre i les noves tecnologies per a oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Interpretat per Ezequiel Gil i Laia Sorribes sota la direcció de Juan Pablo Mendiola amb la creació coreogràfica de Mamen García, la música de Damiàn Sánchez i el vestuari de Joan Miquel Reig, Dot s’ha representat des de la seua creació en cinc llengües diferents, en valencià, castellà, anglès, francès i italià.

Joan Santacreu, creador i director de Maduixa Teatre, mostra la seua satisfacció davant la imminent gira d’aquest espectacle que compta amb el suport de Cooperació Espanyola, SUSAF, Spain Arts & Culture, Consolat General d’Espanya a Nova York, Kids Euro Festival, Millenium Stage del Kennedy Center , Young Readers Center del Library of Congress i On Stage at Kingsborough: “Viatjar a Nova York és mostrar-se al món, és donar a conèixer el treball que ha realitzat tot l’equip que ha fet possible aquest muntatge. Ens sentim molt orgullosos i contents de poder representar una creació valenciana a Estats Units”.

Dirigit a xiquets de 3 a 8 anys i reconegut amb el Premi FETEN al Millor Espectacle Infantil 2014, entre altres guardons, el muntatge de Maduixa viatjarà després a Washignton per a fer parada en el teatre Millenium Stage dins del marc del Festival Euro Kids. Al costat de les representacions de Dot, la companyia valenciana realitzarà també diferents cursos i tallers per a introduir als més xicotets en el món de la dansa i els audiovisuals.

Durant els seus dotze anys de recorregut, els espectacles de Maduixa Teatre – Magànimals, Pop´s corn, Tam Tam, Ras! i Mülier- han viatjat per més de 20 països de tot el món i han realitzat més de 2.500 representacions. A la llarga llista de reconeixements que atresora la companyia – Premis Abril dels Arts Escèniques Valencianes, Premi Teatres de la Generalitat Valenciana, Premi FETEN Noves propostes teatrals, etc.- es va sumar el passat mes el que va rebre en FiraTàrrega la seua última creació, Mulïer, reconeguda amb el Premi Moritz 2016.

Maduixa Teatre


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.