Dotze pobles de la Ribera Baixa recullen vidre per a la investigació del càncer de mama

Dotze pobles de la Ribera Baixa recullen vidre per a la investigació del càncer de mama

contenidors-vidre-per-elles-riolaDotze pobles de la Ribera Baixa comencen demà la campanya “Recicla vidre per elles”, iniciativa que a nivell comarcal ha estat impulsada des de Fortaleny amb la finalitat de recollir fons per a la Fundació Sandra Ibarra per a la investigació del càncer de mama.

L’empresa Ecovidrio destinarà un euro per cada quilogram de vidre arreplegat fins al dimecres 26 en els contenidors d’aquesta iniciativa solidària.

La presentació pública de la campanya s’ha dut a terme avui a Fortaleny en la jornada prèvia al Dia Mundial de lluita contra el Càncer de Mama.

En aquest acte han participat l’alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos; la directora de l’Institut Valencià de la Dona i per la Igualtat de Gènere, María Such; i amb dels primers edils dels municipis col·laboradors; i presidentes de les diferents associacions de lluita contra el càncer.

Els contenidors de color rosa repartits pels dotze pobles estan serigrafiats amb els escuts dels municipis que s’han sumat a la iniciativa ja estan situats en els punts triats pels diferents ajuntaments.

Els dos contenidors els instal·lats a Almussafes es troben enfront de l’ajuntament. Els sis amb els quals participa Sueca estan ubicats a la plaça Sant Doménech, als voltants del parc Vicent Simó i al carrer Favara.

R.

contenidors-vidre-per-elles-almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.