González, Laguna i Ferrer guanyen els premis de Concurs de Fotografia Sueca en Falles

González, Laguna i Ferrer guanyen els premis de Concurs de Fotografia Sueca en Falles

La IV edició del Concurs de Fotografia Sueca en Falles ja coneix el seu guanyador. El jurat del certamen, organitzat per la Falla Bernat Aliño de Sueca en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca, ha decidit tornar a atorgar el màxim guardó, per segona vegada consecutiva, al suecà Adrià González que s’ha fet amb el primer premi amb la seua obra “Mirades”.

Enguany s’han presentat més de quaranta instantànies que recullen i immortalitzen multitud de moments de les Falles a Sueca. El segon i tercer guardó han estat en esta ocasió per a les obres “Contigo desde la distancia”, de Carlos Laguna, i “Ja venen?”, de Leo Ferrer, respectivament. Casualment, ambdós van resultar guardonats també en la darrera edició, tot i que en l’ordre invers. Cal destacar que els tres guardonats formen part del col·lectiu Amics de la càmera de Sueca.

El jurat ha estat presidit pel mateix regidor de Cultura, Vicent Baldoví i en l’elecció dels guanyadors han participat Francesc Vera, professor de fotografia de la Facultat de Belles Arts; Nicolás Llorens, Director d’Espai d’Art Fotogràfic de València; Pep Aparisi, coordinador de FotoespaiGandia  i Gemma Ros, fotògrafa i representant de la Junta Local Fallera de Sueca.

Les fotografies guanyadores i una selecció de la resta de treballs que s’han presentat al concurs, podran visitar-se en la mostra  que acull l’Espai Claros de la Sala d’exposicions Els Porxets de Sueca fins el pròxim diumenge 16 d’octubre.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.