Poder aparcar en els guals individuals de Sueca: Un benefici per a totes i tots

Poder aparcar en els guals individuals de Sueca: Un benefici per a totes i tots

Els socialistes de Sueca portaren el passat ple, una moció en la qual, es demanava que es modificaren les ordenances actuals, perquè en els guals individuals es poguera aparcar.

Amb eixa proposta, els socialistes volen ajudar al nostre Ajuntament, en la creació de llocs d´estacionament al nostre poble, ja que si la nostra proposta es posa en marxa es crearan moltes noves places per aparcar els cotxes, d´una manera ràpida, fàcil i econòmica, ja que es tractaria de legalitzar el que el propietari del gual individual puga aparcar en ell sense cap sanció, així com els seus familiars més directes.

Encara que pareixca un privilegi per als propietaris dels guals, al mateix temps eixes persones al aparcar a la porta de la seua casa, deixen d´ocupar un lloc d´estacionament en altre espai, que pot utilitzar un altre veí. Per exemple, tots sabem que molts propietaris de cotxeres individuals no entren el vehicle fins que arriba la nit, per tant si aparquen davant del seu gual, alliberen lloc per als que no tenen garatge.

Tot açò es te que regular en unes ordenances dissenyades per aquest tema, en el qual la policia local haurà d’informar favorablement abans de concedir poder aparcar en un gual, així com el propietari de manera voluntària ho haguera de sol·licitar, ja que no serà obligatori.

En aquest escenari legal, la policia local sols actuaria en temes de guals a requeriment del propietari, en el cas que tinguera un vehicle no autoritzat al seu gual.

Aquest sistema ja l’utilitzen altres poblacions de manera molt factible, i ha millorat i molt el tema de l´aparcament.

Ara els socialistes esperem que la nostra proposta la gestione l ´Ajuntament al més prompte possible, perquè tots els propietaris dels guals que ho demanen i tinguen els requisits necessaris, puguen alliberar lloc d´aparcament al nostre poble, creant així moltes places de manera fàcil i econòmica.

La moció del PSPV-PSOE de Sueca va ser votada per unanimitat al ple d´octubre.

Dimas Vázquez
Portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Sueca

NOTÍCIES RELACIONADES:
11 maig, 2016. L’ordenança de guals de Sueca incrementa el nombre de vehicles que aparquen en el carrer

9 setembre, 2016. El Govern de Sueca anuncia una campanya policial pel control de gossos i guals

7 octubre, 2016. L’Ajuntament de Sueca estudiarà autoritzar l’estacionament als guals individuals


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.