El perelloner Juan Botella, membre de la junta de municipis cap a la sostenibilitat

El perelloner Juan Botella, membre de la junta de municipis cap a la sostenibilitat

Dijous 6 d’octubre, l’Assemblea general extraordinària de la Xarxa de municipis valencians cap a la sostenibilitat va nomenar vocal de la Junta Directiva al regidor de l’Ajuntament de El Perelló Juan Botella Iglesias, a proposta del President de l’Assemblea, D. Jorge Rodríguez, President de la Diputació de València.

En la presa de possessió, Juan Botella es va comprometre a promoure la cooperació per al desenvolupament sostenible dels municipis valencians.

Entre els objectius principals de la Xarxa va destacar els serveis ambientals sostenibles, l’eficàcia en la gestió i una major comunicació als ciutadans, entre altres objectius a desenvolupar d’índole social i econòmic.

La xarxa compta actualment amb 220 municipis, a més de la Diputació, i té com a fi impulsar el desenvolupament sostenible dels municipis valencians a través de la difusió i l’intercanvi d’experiències. En l’assemblea extraordinària celebrada ahir es van tractar noves estratègies en ecoinnovació i gestió municipal de residus.

Ajuntament del Perelló


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.