El CA Corriols de Sueca, a la Casella, l’Alcora, el port de Catarroja i l’Alt Millars

El CA Corriols de Sueca, a la Casella, l’Alcora, el port de Catarroja i l’Alt Millars
corriols-triatlo-alto-mijares-octubre-2016

Pòdium a l’Alt Millars

Com ja ho avançava el nostre company Carlos Mateu aquest cap de setmana estava ple de competicions. Ha sigut un cap de setmana plenet d’activitat i competició.

Dissabte dia 1 d’octubre se celebrava el Trail de l’Alcora (Castelló) on participava el nostre company Berni Ferrer. A Berni sempre li agraden les carreres llunyanes, pareix que el sant és més miraculós.

A les 18:30 del mateix dissabte començava la XXXIII Volta a Peu Port de Catarroja, on participaven Juanlu, Voro, Paula, Cristià, Jesus i MªAngeles. Esta cursa era l’última del Circuit de l’Albufera, quedant Paula Campillo tercera absoluta i tercera sènior en la classsificació general del circuit. Enhorabona a tots!

Diumenge, part dels nostres muntanyencs continuaven donant guerra. Raquel Canet i Jordi Vidagany van participar en la cursa per muntanya d’Olocau, i Juan A., Damian, Maria Jose, Sales i Clara van fer la I Marató d’Alto Mijares. Ernest es va decidir pel trail, 40 i 18 km d’una dura prova on ens van comentar que era fàcil i molt corredora. Res de res, l’important és que  passàrem un bon cap de setmana i tots acabaren la carrera.

Eixe mateix dia, Vicent, Luis, Carlos, Laura, Eva, Ali,  Lucas,  Julia,  Vicen  i Miguel A. van participar en la volta a peu a Carcaixent. És una cursa tradicional d’asfalt dels Corriols, on després ens anem a dinar al parc natural de La Casella i passar un bon dia, envoltats de bons amics.

Passeu bona setmana i continueu gaudint del vostre esport. A volar!!

CA Corriols


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.