Almussafes renova els serveis de nutricionista, psicòleg i fisioterapeuta per a majors

Almussafes renova els serveis de nutricionista, psicòleg i fisioterapeuta per a majors

El col·lectiu de majors d’Almussafes inicia la temporada amb bones notícies. La Regidoria de la Tercera Edat ha decidit donar-li continuïtat al servei gratuït de nutrició, psicologia i fisioteràpia posat en marxa fa ara un any per l’equip de govern municipal. Gràcies al mateix, l’Ajuntament brinda l’oportunitat als majors de 60 anys de cuidar la seua salut en la mateixa Llar del Jubilat i de la mà de grans professionals de la localitat.

“La iniciativa va nàixer fa ara un any perquè crèiem que calia impulsar aquesta faceta assistencial de la Regidoria i malgrat que va començar com un projecte experimental els resultats van ser molt satisfactoris, la qual cosa ens ha portat a renovar el servei conscients de la importància de contribuir a millorar la salut dels nostres majors”, explica la responsable de Tercera Edat de l’Ajuntament d’Almussafes, Paqui Oliver.

Seguint l’esquema utilitzat en la primera temporada, tres joves de la localitat especialistes en aquests tres àmbits sanitaris, nutrició, psicologia i fisioteràpia, dedicaran quatre hores setmanals a la realització dels diferents tallers, als quals els interessats podran accedir prèvia inscripció. El servei, de periodicitat setmanal, està finançat íntegrament pel consistori, el qual invertirà cada mes un total de 1.046 euros per al manteniment del projecte.

En les sessions de fisioteràpia s’aplicaran tècniques de rehabilitació de funcions físiques o de mobilitat, en les de nutrició es realitzaran tallers per a millorar la dieta i en les de psicologia es treballaran aspectes com l’autoestima i la deterioració cognitiva amb exercicis de memòria.

El pròxim dimecres 5 d’octubre, a les 11 h. en la Llar dels Jubilats, se celebrarà una reunió informativa per a explicar els detalls de la iniciativa i la forma d’acollir-se a ella. Paqui Oliver i els tècnics municipals atendran durant la trobada tots els dubtes als assistents. Just l’endemà, el dijous 6, s’obriran les inscripcions, que podran realitzar-se també el divendres 7, en el mateix centre de majors i en horari de 9:30 a 11:30 h.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.