Les grades d’una plaça de bous portàtil per a la Passarel·la de la Moda de Sueca

Les grades d’una plaça de bous portàtil per a la Passarel·la de la Moda de Sueca

La Plaça del Casal Jove de Sueca (C/ Pepe Montó) acollirà el pròxim dissabte, 1 d’octubre, a les 20 h., la V edició de la passarel·la de moda de Sueca. Un total de 19 comerços locals participaran en la pròxima edició de la iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Sueca en col·laboració amb els comerços de la localitat i l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t i en la qual desfilaran més de 200 models.

espectacles-algemesi-2016

Espectacles de la setmana de Bous d’Algemesí

Segons han explicat els seus organitzadors, la passarel·la s’inspira en el lema “Arrels mediterrànies” i els establiments participants en esta edició seran: Monmamà, Pirulet@, Maxibebe, Calzados Elche, Perfumeria Roy, El Dos de Mayo, Nova Òptica, Mujer 10, El didal de la iaia, Crevisa, identité, Clarisa, Els platers 1919 Joyeros, Lolita’s, Peluqueria Milenium, Més Guapa, Adrian Nery estilista, La Boheme i Flors Xúquer.

D’altra banda,  com en altres edicions, l’esdeveniment comptarà també amb el suport de diferents empreses i entitats patrocinadores com Solan de Cabras i d’altres com ara Caixa Popular, Restaurant London, Salasons & Xarcu amb taper que patrocinaran els premis per al dissenyador del cartell i els millors models infantil, masculí i femení.

El regidor de Comerç, Pau Roselló, ha explicat que l’objectiu de l’actual govern local no és només continuar amb esta iniciativa sinó treballar per millorar-la en cada edició. “La passarel·la és un aparador perfecte per mostrar als veïns de Sueca i visitants els productes de gran qualitat que tenim. Farem sempre allò que tinguem en les nostres mans per a afavorir el xicotet comerç que ha de ser un dels motors més importants de l’economia local” ha afirmat el titular de l’àrea.

Respecte al canvi d’ubicació, Roselló ha explicat que enguany s’ha apostat per un nou emplaçament tot amb l’objectiu de dinamitzar altres espais urbans, evitant causar beneficis o greuges sempre a un mateix veïnat o a uns mateixos establiments. També s’ha descartat l’opció de celebrar-ho en un recinte tancat com el Sueca Parc, per la recent instal·lació d’un nou comerç en este espai.

D’altra banda, entre les novetats a destacar, enguany la passarel·la, que tradicionalment s’havia celebrat en la primavera, canvia també de data per incentivar les compres en la temporada de tardor-hivern.

El titular de Comerç ha volgut fer al·lusió també a la nova infraestructura per al públic. L’organització ha optat enguany per instal·lar grades al voltant de la plaça on se celebrarà la desfilada perquè tots els espectadors puguen visualitzar millor i de més a prop el producte. Segons ha explicat Roselló este tipus de grades aporten un aforament ampli i el fet que els assistents estiguen acomodats en grades, i no asseguts a un mateix nivell en cadires, resultarà més còmode per a l’espectador que podrà gaudir i vore millor el passe de models.

banner-bous-algemesi-lateral-2016El regidor ha volgut també alhora donar resposta a aquelles persones que s’han mostrat sorpreses perquè s’haja optat per esta instal·lació, que s’utilitza normalment en esdeveniments taurins, per a la passarel·la i ha apuntat que pot tenir molts i diferents usos, tot assenyalant que, just fa unes setmanes, esta mateixa infraestructura es va aprofitar també en la celebració d’un campionat de gimnàstica rítmica en altra ciutat.

Com en les darreres edicions, els organitzadors han convocat un concurs entre els alumnes del batxillerat artístic de l’IES Joan Fuster de Sueca per triar-ne el cartell anunciador. El disseny guanyador, un collage elaborat amb diferents teles i textures, ha estat l’obra de l’alumna Sofia Gracia. Els treballs finalistes han sigut els cartells de Roberto Català i Victor Piris.

D’altra banda, Tony Landete, president de l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t, col·laboradora en la passarel·la, ha volgut parlar també de l’acceptació de la iniciativa entre els comerços . “Els parcicipants saben que la passarel·la dóna una oportunitat única als nostres comerços perquè puguen exhibir els seus productes en un autèntic espectacle i captivar així la mirada de possibles nous clients” ha afirmat el president del col·lectiu.

Landete, a més, ha assegurat que esta és alhora una gran oportunitat per a tots els veïns que es reconeixen amants del món de la moda. “Molts dels models no professionals, que han participat en anteriors edicions, no han pogut acudir a l’actual edició perquè desfilen ara per a reconeguts dissenyadors valencians” en paraules de Landete.

Enguany la passarel·la serà presentada per l’actriu valenciana, Empar Canet. L’entrada serà lliure i gratuïta i el públic podrà seure a les grades a partir de les 18 hores.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.