El Club Billar Sueca tornarà a acollir un any més competicions del més alt nivell

El Club Billar Sueca tornarà a acollir un any més competicions del més alt nivell

Campions d’Europa i d’Espanya es podran veure de forma constant al Club Billar Sueca durant la temporada 2016-17 que ahir va ser presentada en societat. Acompanyats del grup empresarial Grupotot Tot Animació, dedicada a l’organització i gestió d’events, formació i animació socicultural, la nova temporada es presenta replena de grans esdeveniments esportius.

El director esportiu del Club, David Cardo, descrivia a grans trets aquesta temporada “tenim una temporada apassionant per davant amb la participació per tercera vegada consecutiva a la Lliga Nacional de billar a 3 bandes de la mà de nostre sponsor Grupotot, a més de competir en la màxima divisió valenciana de billar i l’organització del Campionat d’Espanya al 2017 del Campionat d’Espanya al Quadre 47/2, entre d’altres”. A més d’estos tres, la participació en la lliga de jocs de sèrie a la Federació Valenciana i l’organització del I Open Sueca, ciutat de l’arrós, juntament amb la formació en l’Escoleta, consoliden l’agenda esportiva d’un Club actiu.

Un dels moments més importants de la presentació fou quan es va presentar l’equip de la Lliga Nacional que per aquest any comptarà amb la participació del suecà Raul Cuenca (10 vegades campió d’Espanya absolut i un Subcampionat i dos Bronzes Europeus) i del català Esteve Mata (33 vegades campió d’Espanya absolut i Campió d’Europa). Cuenca es mostrava molt satisfet per poder competir en la Lliga nacional “amb el meu Club de tota la vida, el que m’ha format i m’ha ensenyat a ser jugador de billar”. Emocionat, molt emocionat estava Esteve Mata en el seu retorn al club arrosser i es dirigia al públic assistent amb paraules d’agraïment “sense cap dubte quan em van plantejar la possibilitat de jugar amb el Club Billar Sueca no m’ho vaig pensar. Aquí em sento com a casa, és un gran Club i sobretot són gran persones els que el conformen”.

A l’acte es va aprofitar també per presentar a la resta de jugadors que participaran a les diferents lligues i competicions individuals. Un grup de jugadors joves, experimentats, grans i de molt menuts que comencen a formar-se en l’Escoleta. I una nova sorpresa es va viure quan es va presentar a Antonio Montes, jove jugador català i dues vegades Campió d’Europa Júnior, que durant aquesta temporada aportarà tot el seu saber a la màxima competició valenciana representant al Club Billar Sueca. Sens dubte, una nova aposta del Club suecà per apropar el billar d’èlit als més joves i de mans dels joves.

El grup empresarial Grupotot Tot Animació, amb seu a Catarroja però integrant per moltes persones de Sueca, es mostrava molt orgullós de poder formar part d’aquest projecte que ja va pel seu segon any de col·laboració. “Sabem que amb dos Campionats d’Espanya i un Bronze Europeu el Club Billar Sueca no és qualsevol cosa, sino que és un dels grans”, afirmava Jorge Roselló, gerent i soci. “Estem molt contents de poder sumar a aquest projecte esportiu i social”.

Club Billar Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada