Iván Robles, Vicente Palonés, Carmen Sala i Natalia Mocholí s’imposen en la Volta a Peu a Sueca

Iván Robles, Vicente Palonés, Carmen Sala i Natalia Mocholí s’imposen en la Volta a Peu a Sueca

El dissabte passat Sueca va tornar a congregar més d’un miler de corredors en la XXIX Volta a Peu a Sueca – Memorial Vicent Renart, una doble prova (10k i 20k) que organitza  el Club de Córrer Peus Quets i que compta també amb el patrocini i la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. El Carrer Sequial va tornar a lluir ple de gom a gom en esta multitudinària convocatòria a la qual any rere any s’hi sumen cada vegada més corredors.

La cursa s’emmarcava en el Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera. La Volta a Peu a Sueca és la penúltima cita del circuit, que finalitza el pròxim 1 d’octubre amb la XXXIII Volta a Peu Port de Catarroja.

Segons apunten des de l’organització, enguany han estat més de 700 els inscrits en la distància curta i vora 320 els participants de la 20k. A les 18:00 hores, puntuals, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i la diputada de Turisme a la Diputació de València i regidora també a l’Ajuntament de Sueca, Pilar Moncho, van donar el tret d’eixida a tots els participants que esperaven darrere l’arc.

Pel que fa al podi, el més ràpid del 10k va ser Ivan Robles, del C. A. Orero Paterna Runners, amb un temps de 34:09 i pel que fa a les dones, la primera en creuar la línia de meta va estar Natalia María Mocholí, del Serrano Club Atletismo, amb un temps de 41:23. En la categoria de locals, els guanyadors van ser Victor Blesa (37:13) i Paula Campillo, del C. A. Corriols Sueca, que va aconseguir una marca de 45:12.

En el 20K, el triomf fou per a Vicente Palonés, del C. D. Masktri, qui va entrar a meta en un temps de 1:11.26 i en les dones, la primera en arribar a la meta va ser Carmen Sala, del C. A. Guadassuar Maskokotas, amb una marca de 1:27:55. En la categoria de locals, els més ràpids van ser Xamusqueta Forquet, del Cobarde’s Team, que va fer un temps de 1:16.00 i Blanca Fuentes, del C. A. Corriols Sueca, que va entrar a meta amb un temps de 1:39.45. Els resultats de la resta de categories poden consultar-se a la pàgina www.cronorunner.com.

En finalitzar la doble prova, l’alcaldessa i la diputada provincial de Turisme, acompanyades pel regidor d’Esports, Vicent Baldoví, van fer l’entrega dels trofeus als guanyadors.

En esta edició, a més, el club ha encetat un cicle d’homenatges a alguns dels esportistes suecans més destacats. En esta edició, el club ha volgut destacar la trajectòria del ciclista suecà d’ultrafons, Carles Nebot.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.