El calendari de tirades d’aquàtiques d’enguany perd un dia i començarà el 3 de desembre

El calendari de tirades d’aquàtiques d’enguany perd un dia i començarà el 3 de desembre

Les tirades d’aus aquàtiques dels vedats del Parc Natural de l’Albufera, als termes de Silla, Sueca, Sollana i Cullera, començaran més tard de l’habitual i tindran una jornada menys que en la campanya 2016-2017.

La primera tirada es durà a terme el dissabte 3 de desembre quan tradicionalment s’havia fet l’últim o el penultim cap de setmana de novembre. La resta, sense cap dia de parada ecològica, seran el 10, 17, 24 i 31 de desembre; i 7 i 14 de gener. Les càbiles se celebraran del 16 al 20 de gener.

El calendari ha sigut determinat davant l’aprovació per part del Consell de la crema controlada de palla d’arròs i l’escassetat de l’aigua, mesures retardaran l’inundació dels vedats i per tant l’inici de la temporada.

Aquesta situació dificulta el compliment del calendari cinègetic, segons les Juntes de tirades que van decidir ahir dimecres a Sueca llevar una tirada. Així, enguany, només es realitzaran set y no es podran complir les vuit jornades que estipula el Pla Rector d’Ús i Gestió del Parc Natural de l’Albufera.

RBi

banner-biottec-700x137


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.