Jovani i Porta, del CN Cullera, guanyen el Campionat d’Espanya de ‘Hobie Cat 16’

Jovani i Porta, del CN Cullera, guanyen el Campionat d’Espanya de ‘Hobie Cat 16’

Els regatistas Marc Jovani i Marta Porta, del Club Nàutic de Cullera, es van proclamar vencedors del Campionat d’Espanya de Hobie Cat 16 celebrat el cap de setmana passat a Calafell (Tarragona).

Sens dubte, els esportistes del CN Cullera van ser els protagonistes en el podi, en quedar tercers els també locals Serafín Sanz i Rocío Piris. El segon lloc va ser per als valencians Ana Tomás i Juan Antonio Llabres del CR Pobla Marina (la Pobla de Farnals).

Aquest és el cinquè campionat nacional que aconsegueix Jovani, qui a més, al costat de Marta Porta, va aconseguir guanyar les vuit mànegues que es van disputar en la competició del cap de setmana passat. Una victòria difícil d’aconseguir en aquest tipus de regates. “Estem sorpresos, anteriorment havíem guanyat, però no amb tanta diferència de punts”, ha indicat Jovani.

Jovani ha explicat que el divendres, el primer dia de competició, el vent va bufar amb intensitat (entre 13 i 14 nucs) i durant el cap de setmana va anar baixant, fins a arribar a 8 nucs el diumenge. Jovani i Porta es van col·locar amb facilitat primers en iniciar-se cada mànega, encara que en la jornada del dissabte els va costar mantenir la seua posició, ja que els altres dos regatistas de Cullera i una altra parella de València els seguien molt d’a prop.

Per a Sanz i Piris la jornada del diumenge va ser especialment difícil i van perdre la segona posició que havien mantingut fins al moment.

El Slainte guanya la primera prova del Trofeu Comodoro de València
Les embarcacions del Club Nàutic de Cullera estan situant-se en un lloc destacat del panorama nàutic. Després de guanyar el Trofeu Bahía de los Naranjos recentment, diumenge passat el veler Slainte, capitanejat per Alejandro Grau, va guanyar la primera prova del Trofeu Comodoro en la classe ORC2.

La competició va estar organitzada pel Real Club Nàutic de València i ara falta disputar altres dues proves d’aquest trofeu. “Estem molt contents, no recordem quan va ser l’última vegada que un vaixell de Cullera va quedar primer de la seua classe a València”, ha expressat Grau.

CN Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.