David Martínez s’imposa en el primer obert de billar ‘Sueca, ciutat de l’arròs’

David Martínez s’imposa en el primer obert de billar ‘Sueca, ciutat de l’arròs’

mim-sueca-2016-banner

Immersos en plenes festes locals, el Club Billar Sueca va inaugurar oficialment l’ampliació de la seva seu esportiva i l’adquisició de la quarta taula de grand match de caràcter professional amb l’organització del I Open de billar a tres bandes “Sueca, ciutat de l’arròs” que durant dos caps de setmana va congregar a Sueca als millors jugadors de la modalitat de la província de València.

billar-obert-sueca-martinez-marti-palazon-setembre-2016

Martínez, Martí i Palazón

Els caps de setmana del 3-4 i 9-10-11 de Setembre, i amb la partició de 36 jugadors, l’activitat billarística fou vertaderament intensa, amb jornades de més de 10 hores consecutives de joc i amb la participació de jugadors referents, no sols a la Federació Valenciana, sino també a nivell nacional i internacional, com així es va demostrar en la gran final entre Javier Palazón del C.B. Paiporta i que ha estat bronze a la Copa del Món, i David Martínez, jove jugador del C.B. Montcada i Campió d’Europa Júnior.

En una gran final, Martínez es va imposar per 40 a 34 a 24 entrades. Els jocs d’honor varen ser per a Enrique Peñalva del València i Jose Luis Pascual de Gandia. El millor jugador local fou el júnior Joan Benedito que per primera vegada es classificà 10é en aquest Open de categoria absoluta. Així mateix, el trofeu patrocinat per GrupoTot, grup empresarial que patrocina al Club Billar Sueca, va recaure en mans del jugador local Jose Mª López.

Aprofitant l’Open i comptant amb la presència del regidor d’esports, Vicent Baldoví, es va procedir a la inauguració oficial de l’ampliació de les instal·lacions municipals del Club així com l’adquisició d’una quarta taula de billar, gràcies al finançament de l’Ajuntament de Sueca i de la Diputació de València.

L’acte, al que també va acudir el President de la Federació Valenciana de Billar, Javier Muñoz, i la ex-regidora Teresa Ribes, ja que fou en la seua legislatura quan es van començar les obres, va tindre lloc el dissabte dia 9 per la vesprada.

En els discursos parlamentaris, tant l’actual Regidor com la ex-Regidora, així com el President de la Federació Valenciana, van manifestar que amb aquesta ampliació el C.B. Sueca ja es podia considerar “un Club dels grans, no sols a nivell autonòmic sino també nacional”. Si bé concretaven que esportivament ja ho era, cal recordar que el CB Sueca es doble campió d’Espanya per equips i Bronze Europeu, amb aquesta ampliació del local i de la nova taula, permitirà al Club arrosser la possibilitat d’organitzar grans esdeveniments esportius.

El President del Club, Raül Cuenca, va destacar que aquesta ampliació a la quarta taula era una demanda de feia molts anys i que aquesta consolida les acciones esportives i socials que la nova i jove Junta Directiva del Club porta desenvolupant en els darrers 5 anys. En l’acte, es van signar unes boles de billar que quedaran dipositades en una vitrina al Club per a record i agraïment a l’Ajuntament i la Diputació.

Club Billar Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada