Cullera mantindrà els serveis de la platja per a gossos fins al 15 de setembre

Cullera mantindrà els serveis de la platja per a gossos fins al 15 de setembre

La platja per a gossos de Cullera ha aconseguit un èxit rotund en el seu primer estiu d’existència. L’acceptació per part dels propietaris de les mascotes ha estat tan gran que l’ajuntament ha decidit ampliar fins al pròxim dia 15 el servici si la climatologia ho permet. La previsió era acabar el passat dia 1.

cullera-platja-gossos-2016

El nou espai ha tingut una gran acceptació

«La bona acceptació que ha tingut i l’excel·lent climatologia d’estos dies fa que la demanda siga encara molt alta», indica el regidor delegat de l’àrea, Salva Tortajada, «per la qual cosa hem considerat adequat seguir uns dies més».

L’ocupació d’este tram de la platja del Brosquil ha sigut notablement elevada durant els mesos de juliol i agost. L’afluència màxima s’ha donat durant els caps de setmana, quan s’ha aconseguit un nivell d’ocupació del 90 %. Entre setmana, la xifra ha oscil·lat entre el 60 i el 70 %.

Tortajada considera que el primer any de prova pilot «demostra que la platja era una demanda real de la ciutadania» i ha destacat que el comportament dels usuaris ha sigut «exemplar».

Alt grau de civisme
L’edil incidix en «el respecte a les normes establides i l’alt grau de civisme» demostrat pels usuaris. «La convivència ha sigut molt bona i s’ha mantingut la platja neta i en perfecte estat», afirma.

Els amos de mascotes han procedit de diverses zones. No solament habitants de la Ribera, sinó també turistes d’altres zones de la província i estiuejants de tot Espanya que han passat uns dies en la ciutat amb les seues mascotes i han aprofitat la platja per a gossos per tal de gaudir amb estes del seu període vacacional.

Cullera es va declarar fa un any ciutat «pet friendly». Amb iniciatives com la platja per a mascotes s’ha dotat al municipi d’un nou atractiu turístic, que al seu torn comporta aparellats valors de respecte i promoció dels drets dels animals.

La platja compta amb servicis que han convertit en tota una experiència positiva l’ús de les platges per part dels amos de mascotes. Per exemple, es posa a la disposició dels usuaris estaques que permeten mantindre lligats als gossos quan cal.

Tortajada ha avançat que el servici seguirà prestant-se el pròxim any. «L’experiència d’este estiu ens servix a més per a implementar millores i fer que la platja per a gossos aconseguisca en poc temps l’excel·lència», conclou.

Ajuntament de Cullera

mim-sueca-2016-banner


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.