El piromusical de les Festes Majors de Sueca retrà homenatge al Mestre Serrano

El piromusical de les Festes Majors de Sueca retrà homenatge al Mestre Serrano

mim-sueca-2016-banner

Ja fa 16 anys des que va nàixer el Piromusical de les Festes Majors de la Ciutat de Sueca, una cita molt esperada on es concentren milers de persones com a públic i també  professionals del sector pirotècnic internacional com a convidats. L’espectacle, que està previst per a la nit del dissabte, 10 de setembre, a les 23.00 hores es durà a terme en l’emplaçament habitual, a l’Estadi Municipal Antonio Puchades de Sueca.

L’espectacle se sumarà enguany al llistat d’actes, programats en la capital riberenca, en homenatge al cèlebre fill de Sueca, D. José Serrano Simeón, en el 75 aniversari de la seua defunció. La música de la peça dedicada al Mestre Serrano naix, a més, de la base del CD Homenatge de les Falles de Sueca a José Serrano i Simeón editat i enregistrat en febrer de 1998 per les bandes de música de Sueca, l’Ateneu Musical i la Unión Musical. A més, el piromusical de Sueca retrà també homenatge a diferents artistes de renom internacional, coincidint amb el 25 aniversari de la mort de Freddie Mercury i la recent mort de David Bowie.

L’espectacle comptarà amb un total de 15 ordinadors, 7.094 línies de foc, 475 mòduls de tret, 100.000 watts de so, 9.000 metres de cablejat i una duració de 23 minuts i 45 segons.

I de nou, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca, ha tornat a confiar en l’empresa RICASA per a la realització d’este espectacle piroartístic de música, art i foc.

La Pirotècnia Ricardo Caballer (RICASA) arriba enguany a Sueca amb el Júpiter d’Or de la 32a edició del prestigiós Festival L’International dónes Feux Lotus – Québec, celebrat a Mont-real (Canadà) el passat 23 de juliol amb el nom de Cinemagia. El primer lloc en representació d’Espanya és el guardó més important del sector de la pirotècnia a nivell mundial i se suma al de bronze obtingut per esta empresa valenciana en 1998.

Un total 23 tècnics experts en pirotècnia de RICASA es traslladaran a Sueca, durant dues jornades, per a dur a terme les tasques de muntatge d’un dels piromusicals més importants que es duen a terme en tota Espanya. Al capdavant d’este gran equip d’experts professionals pirotècnics, estarà Ricardo Caballer Cardo, persona amb molta estima entre els suecans i qui, a més, va encendre la metxa d’aquest piroespectacle fa 16 anys quan la tecnologia de les piroseqüències en el sistema pyrodigital les realitzaven poques empreses del sector pirotècnic espanyol. Ricardo Caballer, responsable del muntatge piromusical que es dispara cada any a Sueca, ha assegurat que ha treballat molt junt amb el seu equip i el concertista Carles Marin per superar-se.

“Desitge que tots els assistents puguen gaudir al màxim d’esta cita ineludible ja en les nostres Festes Majors. No tinc cap dubte que Ricardo Caballer aconseguirà sorprendre’ns també en esta ocasió, com ja ve fent any rere any” ha apuntat el regidor de Festes, Pau Roselló.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.