La Diputació promociona aquesta setmana les festes d’Algemesí i Sueca al seu estand permanent

La Diputació promociona aquesta setmana les festes d’Algemesí i Sueca al seu estand permanent
sueca-turisme-diputacio-estiu-2016

Representants de l’Ajuntament de Sueca

Algemesí i Sueca promocionen les seues propostes turístiques, patrimonials i culturals aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha reunit en l’Oficina de Promoció de “València Turisme” amb l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano i amb la regidora de Turisme d’Algemesí, Palma Egido, així com amb el regidor de Turisme de Sueca, Xavier Masó.

Festes de la Mare de Déu de la Salut
Algemesí acollirà l’assemblea general de l’ICCN, institut de la UNESCO que reuneix a l’organització de ciutats Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Segons ha explicat l’alcaldessa, serà del 5 al 8 de setembre de 2018, la qual cosa permetrà que les delegacions internacionals puguen assistir a les celebracions de la Festa de la Mare de Déu de la Salut.

banner-300--festes-mare-de-deu-algemesi-2016Marta Trenzano ha agraït l’oportunitat que ofereix la Diputació “per a promocionar la nostra festa, a escassos dies de la seua celebració, reconeguda internacionalment per la UNESCO, que volem siga coneguda i gaudida també pels valencians i valencianes”.

Firarròs, Mim i Tasta’m a Sueca
Sueca, immersa aquests dies en les seues Festes Majors, dedica l’espai i la promoció oferides per València Turisme al gran esdeveniment gastronòmic “Firarròs. Sueca Ciutat Arrossera”, que es desenvoluparà del 9 a l’11 de setembre i conclourà amb la celebració del 56 Concurs Internacional de Paella Valenciana. Sueca també divulga en l’Oficina de Promoció del Patronat la 27 Mostra Internacional de Mim que es desenvoluparà del 14 al 18 de setembre.

Segons ha destacat el regidor de Turisme de Sueca, “el mes festiu de setembre finalitzarà amb la celebració de les jornades gastronòmiques ‘Tasta’m’ que inclouran degustacions, taules redones i activitats de tapeo.”

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric del cap i casal, està oberta al públic de dimecres a divendres, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades, i els dissabtes només en horari matutí.

DiVal


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.