Presenten a Sueca el ‘Trofeu de l’Arròs de Raspall al Carrer. Raspall per la Igualtat’

Presenten a Sueca el ‘Trofeu de l’Arròs de Raspall al Carrer. Raspall per la Igualtat’

L’Ajuntament de Sueca i el Club de Pilota Valenciana (CPV) Xúquer presentaran demà, dijous, la primera edició del ‘Trofeu de l’Arròs de Raspall al Carrer. Raspall per la Igualtat’. Es tracta del segon esdeveniment obert a la participació de les dones que organitza el jove club de pilota suecà.

El trofeu, que demà es donarà a conéixer als mitjans de comunicació, es disputarà els dies 5, 6 i 7 de setembre als voltants de Pavelló Poliesportiu Cobert. “El consistori i el CPV Xúquer pretenen fomentar la participació de totes i tots en l’àmbit de l’activitat física i l’esport i més concretament, en el joc de la pilota valenciana”, han manifestat des del govern local.

En l’acte de presentació intervindran el regidor d’Esports, Vicent Baldoví; la regidora de Polítiques d’Igualtat, Noelia Benedito i representants del club organitzador. S’ha convocat per a les 10 hores a la Sala de Juntes de l’ajuntament.

El CPV Xúquer, que ha tingut en Bernat Nerbón el seu primer president, celebrà el passat 23 d’abril el primer Campionat de Raspall de la Dona de Sueca y la primera edició del festival RaspaRock. Durant dotze hores participaren vora quaranta dones, d’entre 13 i 44 anys en quinze equips. En el RaspaRock actuaren cinc grups i solistes.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.