L’espectacle familiar ‘Pop’s Corn’ de la companyia suecana Maduixa Teatre arriba a casa

L’espectacle familiar ‘Pop’s Corn’ de la companyia suecana Maduixa Teatre arriba a casa

mim-sueca-2016-banner

La companyia suecana Maduixa Teatre, de reconegut prestigi internacional, torna de nou a casa el pròxim dimarts 6 de setembre a les 18:30 h., a la Plaça Jaume I, amb l’espectacle Pop’s Corn, un muntatge familiar que s’ha programat enguany, per primera vegada, a la capital riberenca després de rodar per molts pobles valencians amb un gran èxit de públic.

L’Ajuntament de Sueca ha ampliat enguany la programació dedicada al públic infantil en les seues Festes Majors, una agenda repleta d’activitats que comprén, entre d’altres, jornades de jocs infantils, competicions esportives i espectacles, com el de Maduixa Teatre, pensats molt especialment per als més menuts.

Pop’s Corn és un concert musical pensat per al públic infantil i familiar. Una trama senzilla i simpàtica on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà junt amb els protagonistes.

Maduixa Teatre va nàixer a Sueca ara fa dotze anys, en l’any 2004, amb creacions de carrer i sala per a tots els públics. Des d’aleshores, la jove companyia suecana no ha parat de créixer i treballar en nous i reeixits muntatges, que els han proporcionat el reconeixement dins del sector professional i també del públic, com ara Maniàtics, Ras! o Dot, amb el qual van aconseguir el prestigiós premi MAX de les Arts escèniques a millor espectacle infantil o familiar. Amb una aposta decidida i un estil propi, marcat per la conjunció entre el teatre, la dansa, les arts plàstiques i l’audiovisual, la companyia ha aconseguit projectar la seua trajectòria d’una manera vertiginosa en poc més d’una dècada.

El pròxim divendres, 9 de setembre, Sueca acollirà també, a la Plaça Jaume I, el concert infantil Ramonets, un espectacle de tribut als Ramones que conjuga el “Rock and Roll”, la didàctica i l’animació. El grup tractarà d’acostar el rock al públic infantil i treballarà amb ells conceptes relacionats en este estil de música, així els xiquets podran aprendre els instruments que composen una banda i a saludar, ballar, cantar i cridar com autèntics rockers.

A més dels dos grans espectacles infantils, l’Ajuntament ha programat tres jornades de jocs, per al dilluns 5 de setembre a les 18h., a la Plaça de Sant Pere; el divendres 9 de setembre a les 18 h., a la Plaça Jaume I, abans dels Ramonets i altra especial de castells i jocs d’aigua a l’antic recinte firal (final de l’Avinguda Mestre Serrano), per al dissabte 10 de setembre a les 11 h.. El 13 de setembre, Sueca tancarà la programació festiva infantil amb la II edició de la Cursa infantil de la Fira, que tindrà lloc al nou recinte firal (al Sueca Parc), una cita que l’any passat, en la seua primera edició, va superar les expectatives de l’organització amb més de 700 xiquets inscrits. I també enguany, com a novetat, i emmarcada en els actes en honor al Crist de l’Hospitalet, s’ha organitzat una matinal infantil, per al dissabte 3 de setembre, amb contacontes, castell unflable, revetlla i pintacares a la Placeta del Santíssim Crist, a les 12 h.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.