El Seprona col·labora en el dispositiu de custòdia dels ous de tortuga en el Saler

El Seprona col·labora en el dispositiu de custòdia dels ous de tortuga en el Saler

La Guàrdia Civil té establit un dispositiu de vigilància amb patrulles del Seprona (Servei de Protecció de la Naturalesa) que realitzen visites aleatòries al campament instal·lat en la platja Punta del Saler per a la custòdia i vigilància dels ous d’espècimen tortuga babau (caretta caretta).

La gestió està realitzada per tècnics de la Conselleria de Medi ambient i voluntaris de l’organització no governamental (ONG) Xaloc. El Seprona ha facilitat un canal de comunicació permanent per a atendre qualsevol incidència o novetat que esdevinga, a fi d’evitar pertorbacions o intrusions de qualsevol tipus per personal no autoritzat en aqueixa zona de reserva.

Amb aqueixa finalitat s’ha establit un dispositiu de vigilància amb personal de les seues patrulles al costat d’altres de Seguretat ciutadana de la demarcació, que realitzen reconeixements aleatoris dels voltants i voltants de la zona on es troba el campament.

Les mesures van encaminades per a preservar el normal desenvolupament de la reproducció dels espècimens en perill d’extinció.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.