Reforçaran la seguretat i oferiran un servei de transport gratuït a la Fira de Sueca

Reforçaran la seguretat i oferiran un servei de transport gratuït a la Fira de Sueca

L’Ajuntament de Sueca ha dissenyat un dispositiu especial per garantir la seguretat i també alhora facilitar els trasllats fins al nou recinte firal que enguany estrena nova ubicació. El nou recinte firal s’ubicarà, en les pròximes Festes Majors del municipi, al terreny d’aparcament del Centre Comercial Sueca Parc (CV- 515), junt al denominat recinte fester on tindran lloc alguns dels concerts i festivals programats per a estes festes.

“Enguany hem decidit apostar per este canvi en la ubicació de la fira, tot intentant solventar el greuge que patien els veïns de l’Avinguda Mestre Serrano, que durant molts anys han sol·licitat la retirada de la fira en eixa ubicació per les molèsties que causava al veïnat. El nostre objectiu és que tots puguen gaudir al màxim de les nostres Festes, sense que estes suposen un destorb per a ningú” ha assenyalat el regidor de Festes, Pau Roselló.

Roselló ha insistit, en resposta a la preocupació que han mostrat alguns ciutadans, en què la distància des del centre del municipi fins a la nova ubicació del recinte firal ve a ser pràcticament la mateixa que hi havia fins a l’Avinguda Mestre Serrano. En tot cas, el govern municipal, conscient que el recorregut no s’emmarca en la trama urbana de la ciutat, ha decidit establir este dispositiu especial per oferir totes les facilitats i comoditats possibles als ciutadans en el camí al recinte.

Segons ha explicat el titular de Festes, hi haurà servei ininterromput de microbús, des de les 18 h. a les 22 h., des del dia de la inauguració de la fira, l’1 de setembre, i fins al 16 de setembre. L’autobús realitzarà un recorregut similar al de l’autobús urbà, d’aproximadament trenta minuts i tindrà parada a l’inici i al final de l’Avinguda Mestre Serrano, a la Ronda d’Espanya (junt al Bar Surtidor), Ronda País Valencià (seu Policia Local), Pavelló Poliesportiu Cobert, Ronda Joan Fuster (Camí Vell de Cullera), Centre de Salut, Renfe, els Porxets, Travessia dels franciscans (junt a Mercadona) i Sueca Parc. D’altra banda, el titular de l’àrea ha aprofitat també l’ocasió per anunciar les dates dels “Dies del xiquet”, enguany totes les atraccions de la fira tindran un preu especial de 1,50 €  l’1 i el 14 de setembre i d’1 € el 16 de setembre.

Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez, ha explicat que també s’ha treballat des d’esta àrea per tal d’oferir als ciutadans totes les garanties perquè els xiquets puguen arribar a la fira, bé sols o acompanyats, amb total normalitat. Amb este motiu, des de la Regidoria es reforçarà els efectius policials en la zona durant les festes. Els agents destinats a esta tasca romandran de manera fixa, des del dia de la inauguració de la fira i fins el final de festes, a  partir de les 17:30 – 18:00 h. i fins que finalitzen els concerts i festivals, en les vetllades que hi haja algun acte programat al recinte. Giménez ha avançat també que s’ha traçat un camí segur, on es reforçarà la il·luminació, al llarg de l’Avinguda de Riola i fins al nou recinte firal, un camí que s’adaptarà amb els recursos materials i personals necessaris per tal de garantir la seguretat dels vianants i el trànsit que circula per este punt. El servei especial d’este dispositiu es mantindrà uns dies, si continua havent una afluència important de gent que acudeix a la fira, una vegada finalitzades oficialment les Festes Majors.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.