Els millors pilotaris del moment es donaran cita al Campionat de Festes de Sueca

Els millors pilotaris del moment es donaran cita al Campionat de Festes de Sueca

El Trinquet Municipal de Sueca acollirà, a partir del pròxim divendres 26 d’agost, el Campionat de Festes de Pilota Valenciana. La capital de la Ribera Baixa reunirà alguns dels pilotaris amb major renom del moment en este torneig d’escala i corda que organitza l’Ajuntament de Sueca en col·laboració amb ValNet, un dels més importants d’entre els tornejos estiuencs en esta disciplina, que enguany recupera també el patrocini de Carrocerias Hermanos Viel, un dels col·laboradors habituals absent en les darreres edicions.

En la primera semifinal que es disputarà este mateix divendres, 26 d’agost, Soro III i Héctor s’enfrontaran contra Marc, Santi i Carlos i el torneig continuarà el pròxim dimecres, 31 d’agost, quan es disputarà la semifinal entre Pere, Félix i Tomàs II contra Santi de Silla, Jesús i Monrabal.

Les partides professionals es disputaran sobre les 18:30 h.,no obstant, les  vesprades de pilota arrancaran a les 16 h. amb una partida del torneig d’aficionats i altra del juvenil. La final tindrà lloc el pròxim divendres, 2 de setembre. Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 200 euros per eliminatòria i hi haurà també un premi en metàl·lic de 400 euros per al guanyador del trofeu.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví, ha convidat a tots a omplir el Trinquet Municipal de Sueca en estos dies. “És un goig viure en un poble com Sueca que encara guarda un trinquet i té una gran tradició i passió per la pilota valenciana i estic molt orgullós del fet que el nostre Ajuntament puga contribuir a promocionar este esport tant nostre” ha conclòs Baldoví.

Ajuntament de Sueca


 

 1. avatar

  Trobe que en la informació hi ha una errada ( no sé si intencionada).
  Els organitzadors són ValNet ( empresa dels “amics” d’ Enric Morera) que cada dos per tres passen per Sueca per a endur-se la pasta de l’ ajuntament.

  Reply
 2. avatar

  Quin atreviment estos de ValNet, pretendre cobrar per treballar. On s’és vist!

  Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.