El Festival de Bandes de Favara dóna pas a la celebració de les festes patronals

El Festival de Bandes de Favara dóna pas a la celebració de les festes patronals

Com és costum la població de Favara es prepara per a les festes patronals de la Vera Creu en el mes d’agost i aquest Festival de Bandes dona l’inici a la programació que la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Favara a preparat per al 2016.

certamen-bandes-favara-agost-2016-2

El públic assistent va oferir una grans ovacions

L’acte es va iniciar amb el desfile pels carrers del poble de les dues bandes participants interpretant els pas-dobles Educandos de Benejuzar per part de la banda local i En er Mundo per la banda de Beniopa. Ja en la plaça de la Cultura, lloc del concert, va tindre lloc un emotiu minut de silenci per la recent pérdua d’un dels fundadors de l’Associació Amics de la música de Favara, Salvador España Miñana i del que va finalitzar amb una gran ovació.

En aquesta edició la banda convidada va ser el Centre musical de Beniopa sota la direcció de Jose Luís Granados. Interpretaren obres com el pas-doble Enrique Lopez de Antonio Alcalde, Katiuska de l’autor Paco Solazabal i Juana de Arco de Ferrer Ferran. El nombrós públic assistent el va oferir una gran ovació en finalitzar les interpretacions.

Abans de començar la segona part la regidora d’Educació i Cultura Isabel Morató i el regidor de Festes José Vicedo entregaren al president de la banda de Beniopa un socarrat com a recordatori de l’event. Seguidament el president de la banda local Rafael Gisbert va fer entrega del guió i partitures del pas-doble Amics de la Música de Favara.

Ja en la segona part la banda de l’Associació Amics de la música de Favara ens va oferir obres tan variades com el pas-doble Amics de la música de Salvador España, Alpina Fanfare de F. Cesarini, Free World Fantasy de Jacoob de Haan i la majestuosa obra Pilatus Mountain of Dragons de l’autor S. Reineke. Totes elles el públic assistent va valorar les interpretacions tant del conjunt de la banda així com els solistes amb una forta ovació.

Per finalitzar les dues bandes dalt l’escenari interpretaren l’Himne Regional de J. Serrano sota la direcció del director de la banda convidada Jose luís Granados qui va valorar molt positivament la qualitat dels músics i les obres que s’interpretaren així com l’organització de l’acte.

L’Associació Amics de la Música de Favara, referent cultural i pedagògic musical al poble va donar les gràcies a tot el poble de Favara pel suport incondicional perquè la música estiga sempre present entre nosaltres.

Amics de la Música de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.