El Govern de Cullera prepara un dispositiu especial per a facilitar els accessos al Medusa

El Govern de Cullera prepara un dispositiu especial per a facilitar els accessos al Medusa

Del 12 al 14 d’agost Cullera espera l’afluència de trànsit rodat més gran de la seua història amb motiu de la celebració de la tercera edició del Medusa Sunbeach Festival. Este esdeveniment coincidix amb el pont festiu d’agost, període de màxima afluència turística a la ciutat. Per a fer front a tot eixe volum de visitants, que arribaran majoritàriament en vehicles particulars, el consistori ha preparat un itinerari especial que facilite els accessos tant al recinte de l’esdeveniment musical com a les platges.

Durant els dies 12, 13 i 14, de 15 a 22 hores, els accessos al Medusa se centralitzaran en la circumval·lació sud del municipi —avinguda al costat del Bulevard— de manera que la resta d’accessos a les platges es deixen lliures per al trànsit ordinari.

Així, els assistents al festival que procedisquen des d’Alacant per la N-332 i l’AP-7 seran desviats per la circumval·lació en direcció al Pont de la Bega, on s’habilitaran dos carrils d’accés directe al pàrquing del festival. El tercer carril quedarà lliure per a emergències.

El trànsit ordinari — és a dir, el que no tinga intenció d’acudir al Medusa— procedent des d’Alacant es desviarà pel carrer Favara fins a l’avinguda de la Guàrdia Civil, on tindran accés a la diagonal del País Valencià pel Pont de Pedra.

D’altra banda, els vehicles amb destinació el festival que accedisquen per l’A-38 des de València es desviaran pel pont de ferro nou fins a la circumval·lació sud i el pont de la Bega. La resta de trànsit ordinari haurà de seguir la ruta tradicional d’accés a les platges.

Des de la regidoria de Policia Local que dirigix María José Terrades s’ha recomanat als assistents al festival que usen l’AP-7 (eixida Favara) per a evitar el col·lapse de l’accés provisional nord per l’A-38.

A més, les autoritats policials han demanat encaridament als assistents al festival que no deixen fins a l’últim moment la seua arribada per a evitar el col·lapse de les entrades a la ciutat, per la qual cosa recomanen arribar amb molta antelació de manera que es produïsca una entrada escalonada.

En eixe sentit, assenyalen que l’ús del transport públic, especialment el tren, és altament recomanable per a evitar quedar atrapats en un embós.

Places d’aparcament
La Policia Local recorda que l’organització del festival ha disposat un aparcament de 5.000 places al costat del recinte d’acampada i ha demanat als ‘festivalers’ que arriben amb cotxe a la ciutat que facen ús dels tres aparcaments municipals —emplaçats en el carrer Caminàs, la Rada —al costat del Burguer King— i en l’avinguda Enrique Chulio.

També existix un aparcament en la plaça d’Andrés Piles i l’opció de deixar el cotxe en la zona del Prado —marge dret del Xúquer— i arribar caminant fins al recinte del Medusa.

La Policia Local de Cullera es reforçarà durant els dies de durada del festival, que obri des d’este pròxim dilluns la zona d’acampada.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.