La Guàrdia Civil deté a un home de 33 anys implicat en dos apunyalaments en Cullera

La Guàrdia Civil deté a un home de 33 anys implicat en dos apunyalaments en Cullera

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d’un home de 33 anys d’edat i de nacionalitat panamenya, implicat en dos delictes de lesions efectuades amb arma blanca. Els fets es van produïr el passat 17 de juliol quan a través d’una trucada telefònica van saber que als voltants d’una discoteca de Cullera s’estava produint un altercat.

Immediatament es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local i van poder comprovar com dues persones havien patit ferides un arma blanca. Els ferits van ser traslladats fins al centre de salut i posteriorment a l’Hospital de la Ribera.

Amb la finalitat d’identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets, els agents de la institució armada iniciaren un operatiu que es va saldar dos dies més tard amb la detenció d’un home de 33 anys i de nacionalitat panamenya per un delicte de lesions.

Fonst de la Guàrdia Civil han destacat la col·laboració ciutadana i les àrdues tasques de recerca desenvolupades pels agents. la persona detinguda comptava amb antecedents per diversos delictes de lesions.

En el marc d’aquesta operació s’han pogut confiscar dues armes blanques. Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció nº 1 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.