L’Ajuntament de Cullera intervé en reparar i reasfaltar diversos carrers importants

L’Ajuntament de Cullera intervé en reparar i reasfaltar diversos carrers importants
cullera-repara-carrers-2

Reasfaltat de part d’una plaça cèntrica

L’Ajuntament de Cullera ha iniciat este matí diversos treballs de millora en diferents punts de la localitat consistents en l’asfaltat de diversos carrers principals i en la reorganització del trànsit a la pedania del Mareny de Sant Llorenç.

Aprofitant els treballs d’adequació de la nova parada de bus de la rambla Sant Isidre, la regidoria de Serveis Exteriors que gestiona Salva Tortajada procedix estos dies a millorar el ferm en esta part cèntrica de la població que, a més, constituïx un nus viari en el qual s’entrellacen diverses vies d’eixida i entrada a la localitat i que representa un dels principals accessos al centre històric.

Tortajada ha explicat que l’asfalt estava en molt mal estat en alguns punts «per açò aprofitant que entraven les màquines per a asfaltar la nova parada de l’autobús al costat del Xúquer, hem volgut dur a terme estos treballs que eren molt necessaris».

També es procedirà a la millora del ferm d’un tram del carrer València, concretament el que va des del carrer Jesús fins a la plaça del Convent. Més endavant, estan projectades altres actuacions en la rotonda de Botanch, en l’eixida nord de la ciutat.

Solucions al Mareny
D’altra banda, l’edil ha visitat acompanyat de l’alcalde, Jordi Mayor, els treballs de reordenació del tràfic en l’avinguda de la Mediterrània, a la pedania del Mareny de Sant Llorenç.

cullera-repara-carrers-mareny

Tasca conjunta de Cullera i Sueca a la Ratlla de Terme

Estes labors es realitzen conjuntament amb l’Ajuntament de Sueca després de l’acord aconseguit entre tots dos consistoris la setmana passada, els quals compartixen la gestió d’este vial sobre el qual passa el límit territorial entre els dos municipis.

La presència en el citat carrer d’un popular forn provoca congestions de trànsit, especialment els mesos d’estiu i durant els caps de setmana, la qual cosa ja ha generat diverses queixes veïnals.

Ara, quedarà prohibit aparcar en una part de l’avinguda —s’estan col·locant bol·lards en la part de Sueca i es pinta una línia continua groga en la de Cullera— i es delimiten dos carrils de circulació —entrada i eixida— per a evitar que es deixen cotxes sobre les voreres.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.