Centenars de veïns participen en la romeria dels Benissants de la Pedra de Sueca

Centenars de veïns participen en la romeria dels Benissants de la Pedra de Sueca

La Muntanyeta dels Sants de Sueca va tornar a lluir divendres passat de gom a gom en la celebració de la festivitat dels Benissants de la Pedra. Com cada any, la capital de la Ribera Baixa s’encomana a Abdó i Senén, els Benissants de la Pedra, en este lloc tan emblemàtic envoltat de camps d’arròs, perquè protegisquen la collita.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, qui va assistir acompanyada d’un grup nombrós de regidors de l’Ajuntament de Sueca. També van participar la Festera Major de Sueca 2016, Sara Roselló i la seua Cort d’Honor; la Començadoreta i les llauradoretes de la Mare de Deu de Sales i representants de diferents col·lectius i associacions del municipi. També un gran nombre de veïns i feligresos van voler acudir a esta commemoració centenària.

Abans de la celebració de la missa de campanya, els més valents van participar també en la romeria guiada pels nou xiquets majorals: Manu Ayza, David Carmona, Ferran Cortés, Vicente Fos, Ferran Llopis, Joan Martí, Ferran Monleón, Miquel Vidal i Arnau Viel. Al finalitzar l’eucaristia, molts dels participants van emprendre el camí de tornada per acompanyar els Benissants en el seu trasllat fins a l’Església de Sant Pere Apòstol.

Els actes en honor a Abdó i Senén van finalitzar este dissabte amb la celebració de la missa major i la processó general que tingué lloc pels carrers de costum.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.