560 triatletes prendran l’eixida del prestigiat Triatló d’Antella demà dissabte

560 triatletes prendran l’eixida del prestigiat Triatló d’Antella demà dissabte

El Centre Esportiu i Cultura d´Antella (CEC Antella) porta 27 anys organitzant el Triatló d’Antella que ha aconseguit consolidar-se en el temps i convertir-se en una de les proves més valorades dins del calendari nacional. En els últims anys, les inscripcions a aquesta prova combinada s’acaben en poques hores i per a enguany hi ha una llista d’espera de més de 50 atletes. En aquesta edició, participen 560 triatletas, dels quals 365 són federats masculins, 121 no federats masculins i 74 són dones.

arxiu-triatlo-antella-2

Emoció i expectació en l’arribada

L’èxit del Triatló d’Antella resideix en la cuidada organització de la prova per part del CEC Antella i en el tracte especial al triatleta. A més, els participants sempre han manifestat que es tracta d’un triatló molt atractiu, en nadar 1´2 km en les aigües dolces del riu Xúquer, completar un circuit ciclista de 32km molt dur i exigent, on no aquesta permès el drafting, per a acabar amb una carrera a peu de 8.400m entre els camps de tarongers de la localitat.

Enguany es realitzaran 4 eixides en el segment de la natació (1 volta), que tindrà lloc a les 18:00 en el moll de la Penya Piragüista Antella (PPA). Després de nadar en aigües del Xúquer, els participants afrontaran la prova ciclista (1 volta) de 32km., amb un recorregut que discorre pels termes d’Antella, Sumacàrcer, Navarrés i presa de Tous. Finalment, hauran d’afrontar el traçat de carrera a peu (2 voltes), de 8.400m i que discorre entre el casc històric d’Antella i els camps de tarongers del terme municipal.

Entre els 560 triatletas que es donaran cita aquest dissabte a Antella, destaquen alguns esportistes d’elit que té moltes possibilitats d’alçar-se amb el triomf. Entre ells, Víctor Manuel del Corral que ha decidit córrer per primera vegada el Triatló d’Antella a pesar que actualment aquesta centrat en el triatló de llarga distància, on el seu principal objectiu és aconseguir entrar en el Top 10 en el Campionat del Món de IronMan.

Quant als triatletes locals, destaquen esportistes com Paco García, Paco Grau, Joan Aliaga o Rubén García, entre altres component del CIC Antella-Fruites Tono, que porten tota la temporada aconseguint bones posicions en les proves que han disputat.

Enguany, com a novetat, el CIC Antella ha decidit regalar en la borsa del corredor que es lliura a tots els participants, el llibre que ha escrit Víctor Manuel del Corral “Triatló per a Dummies”, on l’autor explica els exercicis que ell practica, tant per a la preparació física com a psicològica de cara a afrontar una prova.

Tots els participants disposaran de dues zones de pàrquing gratuït a l’entrada del la localitat i també d’una zona d’acampada, així com de serveis de fisioterapeuta, dutxa, guardarroba, ambulància i metge.

Durant el desenvolupament del Triatló Antella, des de les 16:00h fins a les 20:00 h., aproximadament, els vehicles no podran accedir al paratge de l´Assut d’Antella, segons fonts de la Policia Local d’Antella.

El CEC Antella també organitza altres proves al llarg d’any com són la Travessia de Natació, la Volta a Peu i el Massís Triatló, la prova de mitja distància que forma part del circuit nacional No Drafting Sèries (NDS).

CEC Antella


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.