L’Ajuntament de Favara renova la senyalització dels passos de vianants

L’Ajuntament de Favara renova la senyalització dels passos de vianants

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Serveis Municipals està duent a terme els treballs de repintat dels passos de vianants de tota la població de Favara per a millorar la seguretat dels ciutadans.

Amb aquesta actuació els veïns i veïnes del poble van a trobar una millora en la seua seguretat corregint el risc d’atropells a l’hora de creuar els carrers de la població ja que al nucli urbà de Favara havien zones amb passos de vianants que eren poc visibles.

“En moltes ocasions els mateixos conductors de vehicles i els vianants es trobaven en situacions de greu perill per a la seua integritat física” segons paraules del Regidor de Serveis Municipals Rafael Gisbert.

És ahí on l’Ajuntament de Favara vol realitzar una millora integral de tota la senyalització vial del municipi, incloent zones d’aparcament de nova creació per a persones amb mobilitat reduïda, o llocs on la nul·la visibilitat per als vehicles podria provocar greus accidents.

Ajuntament de Favara
Regidoria de Serveis Municipals


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.