Expedients del jutjat 5 de Sueca estan en el sòl o apilats als corredors en caixes

Expedients del jutjat 5 de Sueca estan en el sòl o apilats als corredors en caixes

El sindicat CSI·F urgeix a Conselleria de Justícia a dotar de prestatgeries el jutjat nombre cinc de Sueca. La Central sindical ha presentat escrit davant el Comitè de Seguretat i Salut Laboral de la província de València en el qual adverteix dels expedients apilats en caixes a la meitat dels passadissos que obstaculitzen les zones de pas. Aquest document ho ha acompanyat de fotografies per a constrènyer a Conselleria a adoptar solucions.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) ha sol·licitat a la Direcció general de Justícia que “al més prompte possible dote aquest jutjat de les prestatgeries necessàries, de manera que els empleats públics puguen treballar en les condicions adequades sense posar en risc la seua seguretat”.

CSI·F, en el document exposat davant el Comitè de Seguretat i Salut Laboral, detalla que en aquest jutjat “tant els expedients vius com els arxivats es troben pel sòl, al voltant dels empleats públics que allí treballen o apilats en caixes a la meitat dels passadissos o altres zones de pas”. A més, relata que “suposen un problema de seguretat dels funcionaris, ja que els expedients s’han arribat a enfonsar en més d’un ocasió”.

El sindicat, igualment, assenyala que “no solament obstaculitzen llocs de pas, sinó que dificulten les labors diàries del personal, ja que resulta completament impossible desarxivar o arxivar els expedients”. CSI·F recorda que ja va traslladar el problema a l’Administració fa dos anys, al juliol de 2014, sense que Conselleria haja disposat les prestatgeries necessàries, amb el que la situació s’ha anat agreujant.

CSI·F

expedients-jutjat-5-sueca-juliol-2016-2

Ja va traslladar el problema a l’Administració fa dos anys


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.