Almussafes contracta estudiants de Belles Arts per a pintar flors als contenidors

Almussafes contracta estudiants de Belles Arts per a pintar flors als contenidors
contenidors-pintats-flors-almussafes-2

Contenidor de vidre

Augmentar l’arreplega selectiva a Almussafes, desenrotllar el talent artístic dels jóvens del municipi i solucionar els problemes de deteriorament que afectaven bona part dels contenidors de reciclatge per estar sotmesos a este efecte dels rajos solars són les tres premisses sobre les quals se sustenta esta iniciativa, impulsada i sufragada per l’Ajuntament d’Almussafes.

Les estudiants de Belles Arts, Belén Guixot, Jasmina Moscardó, Mar Reig i Amèlia Soler formen l’equip de treball que, des del passat dia 1 de juliol, es responsabilitza de la renovació de la imatge externa de les nou illes ecològiques incorporades en la primera fase d’execució del projecte. De fet, les zones de reciclatge instal·lades en el centre del nucli urbà i als voltants del CEIP Pontet han sigut els punts triats per a iniciar la iniciativa, que conclourà l’any que ve 2017.

La temàtica triada per les jóvens artistes ha sigut la naturalesa i més concretament, les flors, encara que tal com expliquen, “cada contenidor és únic i es tracta de manera individual”.

Quant a la tècnica aplicada per al desenrotllament del projecte, en una primera acció, les dissenyadores actuen sobre la base del contenidor, cobrint-lo amb pintura d’esmalt de color blau, verd o groc, depenent de l’ús específic reglamentari de cada depòsit. A continuació, la pintura d’esprai és la triada per a crear la base de les flors, que s’omplin finalment amb retoladors esmaltats.

Ajuntament d’Almussafes

contenidors-pintats-flors-almussafes-3


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.