L’agredit en febrer a Sueca exculpa al detingut per temptativa d’homicidi

L’agredit en febrer a Sueca exculpa al detingut per temptativa d’homicidi

La persona que va ser agredida amb arma blanca el passat febrer a Sueca ha exculpat el jove detingut i posat a disposició judicial. El jutge li ha retirat el passaport al jove i li ha imposat l’obligació d’acudir a signar cada set dies. Pel seu interés, reproduïm íntegrament l’aclariment publicat avui pel diari Levante-EMV que va editar fa uns dies, com altres mitjans de comunicació, la versió de les fonts oficials.

El jove acoltellat a Sueca exculpa el detingut per la temptativa d’homicidi
«Ell és amic meu, va estar amb mi totes les nits en l’hospital preocupat pel meu estat», assegura la víctima

IGNACIO CABANES
VALENCIA
L’home acoltellat a mitjan passat mes de febrer a Sueca ha exculpat al jove detingut la setmana passada per la Guàrdia Civil com a presumpte autor de la temptativa d’homicidi. Roberto, un vigilant de seguretat de 45 anys, assegura que es tracta d’un error ja que en cap moment ell ha identificat a esta persona com el seu agressor. De fet, insistix que són amics i que l’ara arrestat va estar en tot moment ajudant-li després de l’agressió i fent-li companyia en l’habitació de l’hospital.

«Ell és amic meu, va estar amb mi totes les nits en l’hospital preocupat pel meu estat», remarca l’agredit, qui va patir dos ganivetades greus, una en l’abdomen i l’altra en la cuixa. «Però si era jo el que rellevava la seua mare per a quedar-me amb ell», apunta l’acusat, qui va quedar en llibertat després de prestar declaració davant el jutge.

Els fets van ocórrer el passat 17 de febrer quan tots dos es trobaven en un camí entre tarongers en el terme municipal de Sueca. Segons la versió que mantenen tant la víctima com el detingut davant el jutge, tres persones estrangeres van arribar en una furgoneta i després de mantenir una discussió de trànsit li van assestar dos ganivetades al major d’ells. «Jo al principi ni vaig notar la primera ganivetada, José es va espantar i es va marxar corrent», explicava l’agredit.

Posteriorment José F., el jove de 26 anys detingut per la seua relació amb l’ocorregut, va tornar al lloc i va socórrer suposadament al seu amic. «Em vaig arrancar la camisa i li vaig fer un torniquet», explicava aquest a Levante-EMV. Tot seguit, donada la gravetat de les ferides del seu company, el jove el va traslladar en el seu cotxe a l’ambulatori i d’ací aquest va ser remès en un SAMU a l’Hospital de La Ribera. «No és cert que l’abandonara, vaig estar tots els dies amb ell en l’hospital», assegura l’acusat.

Neguen que es tracte de drogues
La Guàrdia Civil sospita que l’agressió es va produir per un assumpte de drogues, encara que la víctima i l’agressor ho neguen. «No van trobar res. És cert que potser no he col·laborat amb ells, però és per por», sosté l’acoltellat. Per la seua banda, l’acusat de temptativa d’homicidi, a qui el jutge li ha retirat el passaport i li ha imposat l’obligació d’acudir a signar cada set dies, assegura que el van arrestar l’endemà de tornar d’un viatge amb la seua núvia a Isla Maurici perquè el jutge el va citar i estava ilocalizable. «Sempre que ens havien cridat havia anat però com no em van localitzar van ordenar la meua detenció», assegura l’imputat.

Levante-EMV

NOTÍCIA RELACIONADA:
5 juliol, 2016. La Guàrdia Civil deté un home implicat en un homicidi en grau de temptativa en Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.