L’Ajuntament d’Almussafes renova la línia de beques per a postgraduats i estudiants

L’Ajuntament d’Almussafes renova la línia de beques per a postgraduats i estudiants

Dimarts 5 de juliol, l’Ajuntament d’Almussafes ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a formar part de la nova iniciativa per al foment de l’ocupació impulsada pel consistori municipal. Gràcies a aquesta nova línia de beques, 27 postgraduats i estudiants tindran l’oportunitat de prendre contacte amb el món laboral gràcies a la seua estada en els departaments de l’administració pública local durant 10 mesos a través d’un contracte de pràctiques finançat íntegrament amb càrrec als pressupostos municipals i inclosos en el conjunt de propostes impulsades per l’equip de govern per al foment de l’ocupació.

Amb aquesta nova iniciativa, la Regidoria d’Ocupació pretén “afavorir l’exercici del dret a l’educació i el desenvolupament soci professional dels joves, completant la seua formació acadèmica, facilitant pràctiques professionals i l’especialització i permetent els primers contactes amb el món laboral en el sector públic”.

“Per a nosaltres el foment de l’ocupació és el pilar principal de la nostra acció de govern. Estem plenament compromesos amb la lluita per aconseguir l’atur tècnic i en aqueix sentit estem aplicant totes les mesures que considerem que van en aqueixa direcció. Sens dubte, els joves amb estudis superiors són un dels col·lectius que més estan patint la falta d’ocupació i pensem que tenim l’obligació de col·laborar en la seua inserció laboral i en l’ampliació del seu curriculum professional”, destaca l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González.

Llocs
L’Ajuntament ha establit els llocs que necessita cobrir amb les persones que accedisquen a aquestes beques, que podran ser titulats o estudiants universitaris o de Formació Professional. S’ofereixen 2 llocs per al departament d’Informàtica, 1 en Secretaria, 1 en Alcaldia, 4 en Urbanisme, 3 en Esports, 1 en Tresoreria, 1 en la Policia Local, 1 en l’Agència de Desenvolupament Local, 5 en Benestar Social, 1 en l’Arxiu, 1 en Joventut, 3 en Cultura, 1 en Comunicació, 1 en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes i 1 en Sanitat. En la selecció dels candidats es tindrà en compte l’expedient acadèmic, la formació complementària relacionada o no amb la titulació, els coneixements de valencià, el temps de residència a Almussafes i la situació socioeconòmica.

Després del període de presentació de sol·licituds, que estarà obert des de hui 5 de juliol i fins al pròxim 19 de juliol en el Registre General, una Comissió Avaluadora elevarà la seua resolució de proposta d’adjudicació. Amb les persones que queden a les portes d’accedir, es constituirà una borsa de reserva per al cas que es produïsca alguna renúncia, abandó, vacants o situacions similars.

Tal com es reflecteix en les bases, disponibles per a la seua consulta en la pàgina web municipal, la beca constarà de 30 hores setmanals, i estarà dotada amb 536 euros bruts mensuals en el cas de grau i postgrau, i de 436 euros bruts mensuals en el cas de cicles, import al que se li practicaran les retencions que corresponguen en concepte de l’Impost sobre la Renda de les persones físiques i les deduccions en concepte de Seguretat Social.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.