La arquera d’Almussafes Nerea López, campiona d’Espanya absoluta de tir amb arc

La arquera d’Almussafes Nerea López, campiona d’Espanya absoluta de tir amb arc

La ciutat de Valladolid va veure pujar a Nerea López, una vegada més, al més alt del podi. L’arquera d’Almussafes, que es forma en el Centre d’Alt Rendiment del Consell Superior d’Esports situat a Madrid, va aconseguir la medalla d’or en el LXVII Campionat d’Espanya de Tir amb arc celebrat el cap de setmana passat de l’1 al 3 de juliol en la categoria femenina absoluta.

Des del divendres a les 8 del matí, l’esportista almussafenya va anar superant sense problemes les diferents fases del torneig fins que va arribar a la final del dissabte, en la qual es va enfrontar a la seua companya d’entrenaments, la madrilenya Alicia Marín, a la qual va superar.

Durant la mateixa jornada, en la qual el principal obstacle de la condició física dels participants va ser la intensa calor, es va disputar també el campionat en la seua categoria junior, en la qual va aconseguir la medalla de bronze. En el camp de rugbi ”Pepe Rojo” es van concentrar un total de 46 dones i 120 homes en la modalitat derecurvo olímpic.

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes i la federació valenciana han mostrat la seua satisfacció i orgull davant aquests bons resultats que confirmen a Nerea com una de les grans arqueres de tot el país.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.