Tribut a Queen, Maldita Nerea i EspigaRock, protagonistes dels concerts de festes de Sueca

Tribut a Queen, Maldita Nerea i EspigaRock, protagonistes dels concerts de festes de Sueca

La vessant musical de les pròximes Festes Majors de Sueca comptarà amb dos nous cartells destacats. La capital de la Ribera Baixa ha presentat este divendres el grup que actuarà al concert de les pròximes festes i el cartell complet també de la III edició de l’EspigaRock.

El regidor de Festes, Pau Roselló, ha confirmat la presència del grup espanyol Maldita Nerea i també ha desvetllat els noms dels grups que participaran en la tercera edició del festival de música en valencià EspigaRock, una de les propostes més potents de la comarca, un festival que guanya en renom i públic any rere any i que enguany portarà com a cap de cartell a la banda de rock espanyola, Reincidentes, coneguda per tot arreu per les seues lletres colpidores, agitadores i crítiques amb la societat actual.

La tercera edició de l’EspigaRock, que tindrà lloc el pròxim 3 de setembre al recinte fester del Sueca Parc, com ja ve sent habitual, marcarà l’inici de les pròximes festes de la localitat que finalitzaran l’11 de setembre. Reincidentes compartirà, no obstant, el cap de cartell amb Els Catarres. El grup pop-folk català ha confirmat la seua presència a l’Espigarock, una cita que serà amb tota probabilitat, una de les darreres actuacions que realitzaran al País Valencià, després d’anunciar la seua aturada indefinida.

A Els Catarres se sumen també Atupa, els joves de l’Horta presentaran a Sueca el seu nou disc “Quasi res porta el diari” i els Mai Mai, portaran a l’escenari de l’EspigaRock els seus “Mil Pulmons”, una de les propostes més originals del rock valencià més indie. Els herois renascuts de Cullera, els Gramoxones Ska Band s’encarregaran d’obrir la vetllada i els dj’s de moda als festivals més alternatius, Escala i Corda, seran els encarregats de cloure la tercera edició del festival que serà d’entrada lliure i gratuïta.

D’altra banda, Maldita Nerea és hui un grup ja consolidat en el panorama del pop rock espanyol, un fenòmen amb una carrera ascendent amb més de cinc àlbums, que culmina amb el seu darrer “Mira dentro” (2014) després de quatre discs que l’han situat durant més de 200 setmanes en el mésalt de les llistes de vendes dels àlbums i de plataformes de descàrrega i música en “streaming”. El grup ha rebut quatre premis 40 Principales i el premi Los Números 1 de Cadena 100. A més, al llarg de la seua trajectòria, ha completat grans aforaments en més de 300 concerts i ha esgotat entrades en espais tan emblemàtics com el Palacio de Deportes de Madrid o el Palau Sant Jordi de Barcelona. El concert, que serà també d’entrada lliure i gratuïta, tindrà lloc el 9 de setembre, a les 22:30 h. també al recinte fester del Sueca Parc. Abans, com a teloner, actuarà el grup suecà Nudo Windsor.

Roselló ha assegurat que el propòsit del consistori és oferir un complet i variat programa de festes amb concerts atractius per a tots els públics. “Hem fet propostes amb estils molt variats, des del pop a l’indie, el folk, el punk o el rock dur, tot amb l’objectiu d’oferir un programa equilibrat al gust de les diferents generacions” ha afegit el titular de Festes.

Les propostes presentades se sumen a l’espectacle “God Save the queen” que ja ha anunciat l’Ajuntament de Sueca per al pròxim 7 de setembre. El consistori suecà desvetllarà en les pròximes setmanes el programa complet de les Festes Majors de Sueca 2016.

Ajuntament de Sueca

NOTÍCIA RELACIONADA:
22 juny, 2016. Les entrades per al tribut a Queen en les festes de Sueca s’encariran progressivament


 

  1. avatar

    Em sembla una proposta prou completa.

    A vore Dimas quina pega li troba, que ja sabeu que per al PSOE-Sueca tot el que faça el regidor de festes és motiu per a criticar.

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.