Al Club de Córrer Peus Quets de Sueca també festegem l’estiu

Al Club de Córrer Peus Quets de Sueca també festegem l’estiu

Després d’ els sòrdids atacs perpetrats contra les nostres muntanyes, hem tingut que anar refent-nos del disgust i de la depressió lentament, arraconant a un cantó de l’ ànima les imatges desoladores d’ arbres i matolls negres de carbó sobre els fons gris de les cendres que entapissen les vessants de monts i barrancs.

aquatlo-les-palmeres-2016

Lourdes Lledó al tercer Aquatló Les Palmeres

Poques activitats han dispersat els Peuets i les Peuetes aquesta setmana. El matí del dissabte un bon grupet de voluntàries del Club ajuden, sota les directrius del Club Triatló Sueca, a posar en marxa el III Acuatló Les Palmeres: 2,5K de carrera a peu, 1K de natació i altra vegada 2,5K a peu. Enguany sols Lourdes Lledó participa a la prova i a un nivell d’ excel·lència, aconseguint el tercer lloc del podi de Veteranes 1 amb 51m20, un temps boníssim, millorant de molt el del 2015 de 57:25! Força i voluntat se mariden en una corredora que nada com una sirena! I com en bici va igual de bé… no sé jo si alguna vegada es llançarà al triatló! Crec que sí!

La vesprada del dissabte s’ emporta quatre blavets i blavetes a Almussafes on se corre la XXXª Volta a Peu. A rodar! Mònica Mira fa uns bons 51 minuts, Toni Llopis se menja els 10K en tres quarts d’ hora, Angeles Bernal que, després de moltes setmanes, torna a posar-se en marxa arranca 54 minuts i Esther Signes tanca amb un honrós 55.

Vinguda ja la nit, ens ajuntem una bona cinquantena tots de blanc vestits, a sopar en una harmoniosa reunió i celebrar el Sant Joan i la vinguda de l’ estiu. Tinc que aprofitar la ocasió per a dirigir un xicoteta reprimenda arrufant una mica la cella per la no assistència de un nombre d’ afiliats massa gran, a qui evidentment no podem obligar a res, però a qui, des, d’ ací demane una dosi més d’ esforç en participació i presència. Un Club se fa gran i important reunint-se, coneixent-se, saludant-se, respectant-se i treballant junts, amb la sana ambició de apropar el sentit corporatiu de l’ escut i dels colors al de una Gran Família. En realitat, n’ érem molts més que l’ any passat, però no es prou i arrimant el muscle es com tirarem endavant.

De tota manera els riures i bromes no faltaren en cap moment, les coques, les truites i el pernil tampoc, ben regades amb vins, cervesa i sangria. Els dolços, en abundància, tancaren la reunió il·luminats amb un dotzena de coets d’ eixides afermats a una reixa per a evitar incidents i disgustos! La reunió fou de 10, la harmonia, de 10 i l’ ambient, de 10. Este any vinent ho superarem amb una assistència de 10, a que sí?

I el diumenge de matí, mentre uns s’ en van a la platja, uns altres a córrer per muntanya o pel pla, tres Peuetes s’ apunten a la IVª Carrera en Manada organitzada pel Bioparc als Jardins del Túria i acabant dins del recinte del zoològic. Una iniciativa interessant de sols 5K a córrer en família, pares i menuts, amb la recaptació dedicada a millorar el hàbitat i les condicions del ximpanzés al recinte. Mònica Mira, M. José Sanz i Mila Sifre s’ ho passen d’ allò més bé corrent per el “decorat” natural del llit del riu al Parc de Capçalera, i per dins del Bioparc.

Una simpàtica matinada… a repetir!

Hem acollit junts l’ estiu. Hem gaudit d’ una bonica festa junts. Hem xerrat i hem rigut junts. Hem compartit junts la nostra felicitat. Ara a córrer i penseu que quant més en som, més ens divertim. Nosaltres sí podem!

Club de Córrer Peus Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.