Estudiants del Col·legi Luis Vives de Sueca convieuen amb famílies de Cardiff (Gales)

Estudiants del Col·legi Luis Vives de Sueca convieuen amb famílies de Cardiff (Gales)

L’aprenentatge i millora de l’anglés com a segona llengua ha de ser una prioritat per a tots aquells pares que volen que els seus fills s’adapten amb normalitat a la realitat educativa i social actual. En un món on la informació global es desplaça a la velocitat de la llum i els vols d’avió són pràcticament accessibles per a tots, l’anglés s’ha convertit en una necessitat educativa, social i professional.

Però per a aconseguir l’èxit, per tal que els nostres alumnes afronten amb fermesa les situacions reals que puga oferir-los el seu avenir, és vital realitzar activitats d’immersió. O el què és el mateix, oferir-los l’oportunitat de posar a prova i millorar el seu anglés en contextos reals.

Des del Col·legi Luis Vives de Sueca es treballa des de fa ja 6 anys en aquest tipus d’activitats i s’ha aconseguit així que en finalitzar l’any acadèmic els estudiants de l’últim curs puguen realitzar el millor dels cursos intensius: viure durant una setmana en un país de parla anglesa!

Allotjats en famílies angleses, assistint a cursos intensius d’anglés i envoltats per natius tota la setmana, els nostres alumnes forcen les seues capacitats al màxim, descobrint així les seues fortaleses i febleses a l’hora d’afrontar una conversa real en un restaurant, passejant pel carrer o comprant entrades per al cinema, podent així estructurar de forma real tot allò que han après al llarg del curs i millorar de forma notòria la parla, la comprensió i l’escolta.

Els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Luis Vives de Sueca han visitat enguany Cardiff (Gales), on al costat dels seus companys han realitzat un fum d’activitats lúdiques, a més de realitzar una escapada per visitar la mítica universitat d’Oxford (Anglaterra) i, junt a les seues famílies d’acollida i els seus professors, gaudir d’una setmana d’aprenentatge intensiu que de ben segur servirà per a motivar-los en l’estudi i aprenentatge de l’anglés.

Col·legi Luis Vives de Sueca

luis-vives-oxford-2016

El grup d’estudiants davant del castell de Cardiff

Fotografies facilitades per la pròpia escola


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.