Més de 600 escolars d’Almussafes participen en una matinal de Servicis d’Emergència

Més de 600 escolars d’Almussafes participen en una matinal de Servicis d’Emergència

Conscienciar els nostres xiquets i xiquetes de la rellevància de la labor que realitzen diàriament els les forces públiques de seguretat i d’emergències ha sigut l’objectiu prioritari de la jornada educativa i informativa celebrada durant el matí de hui divendres a Almussafes.

jornada-emergencies-almussafes-juny-2016-foto-carioca-2

Els menuts s’ho han passat d’allò més bé / CARIOCA

Precisament la Policia Local ha organitzat la I Matinal de Servicis d’Emergència, una iniciativa amb què ha aconseguit mobilitzar a una gran part de la comunitat educativa i a una gran quantitat d’efectius especialitzats en l’atenció i l’auxili a la ciutadania.

Des de les 9 hores del matí, els grups d’escolars des d’Infantil i fins quart de primària del Pontet i l’Almassaf s’han anat desplaçant fins al parc de l’Ajuntament per a participar en este programa que, tal com assenyala l’agent Jacob Romero, “es va a consolidar com una de les accions anuals del Cos Policial d’Almussafes”.

Els més de 600 estudiants han pogut comprovar de primera mà el funcionament dels diferents vehicles destinats a l’auxili i la seguretat ciutadana, ja que han pogut pujar als mateixos mentres rebien indicacions dels efectius a càrrec. Així mateix, els alumnes han pogut participar en un taller de RCP, dirigit pels servicis sanitaris, un programa en què el consistori municipal porta treballant diversos anys en el marc de la seua Setmana de la Salut.

Dos vehicles de Creu Roja, una unitat mòbil equipada dels servicis sanitaris, dos vehicles de Protecció Civil, un d’ells la bomba destinada a l’extinció d’incendis de caràcter menor, dos motocicletes i un cotxe patrulla de la Guàrdia Civil i altres dos motos, dos patrulles i un vehicle de trànsit cedit per la Direcció Provincial de Trànsit a la Policia Local d’Almussafes, han integrat l’operatiu desplaçat fins a Almussafes.

Un dels moments més divertits per als centenars de xiquets i xiquetes assistents a la primera edició de la matinal s’ha produït a partir de les 10.30 hores del matí quan ha donat començament l’exhibició d’Intervenció Policial de les Unitats Canines de Benifaió, Onda i Burjassot, amb la colaboració d’agentes de Tabernes Blanques i Rafelbunyol, els quals han escenificat un control d’estupefaents, una acció en què també ha participat activament el primer edil, Toni González, en qualitat de voluntari.

Ajuntament d’Almussafes

jornada-emergencies-almussafes-juny-2016-foto-carioca-3

Fotografies de Carioca facilitades per l’Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.