Oberta la inscripci贸 de la Volta a Peu Almussafes que enguany compleix 30 anys

Oberta la inscripci贸 de la Volta a Peu Almussafes que enguany compleix 30 anys

Dissabte que ve 25 de juny, Almussafes tornar脿 a convertir-se en escenari de la Volta a Peu organitzada pel consistori municipal. Atletes locals i forans tindran una nova oportunitat de rec贸rrer les principals vies del nucli urb脿, mentres posen a prova el seu estat de forma i nivell sobre l’asfalt.

La prova esportiva s’oferta de nou amb car脿cter gratu茂t, encara que apel路la a la solidaritat dels participants, a qui se’ls invita a col路laborar amb el banc d’aliments local, per mitj脿 de l’aportaci贸 de productes alimentaris no peribles en el moment d’arreplega del xip. El regidor d’Esports, Pau Bosch, anima a tots els amants de l’atletisme a 鈥渄isfrutar de la prova en la faceta de corredors o en la de mers espectadors, per貌 sent part铆cips d’este important esdeveniment esportiu amb qu猫 fomentem l’activitat f铆sica i demostrem el nostre afany solidari鈥.

La ultrafondista d’Almussafes, Laura M茅ndez, 茅s la imatge de cap莽alera d’esta Volta a Peu 2016, una prova esportiva que compr茅n totes les categories i la inscripci贸 de les quals romandr脿 oberta fins al pr貌xim 24 de juny en la web www.mychip.Es.

M脿xima seguretat per als corredors participants, ja que l’esdeveniment estar脿 cobert per un metge, dos ATS, dos ambul脿ncies, aix铆 com pels cossos de Policia Local i Protecci贸 Civil.

Com cada any, a partir de les 18 hores, els j贸vens atletes podran demostrar la seua capacitat de superaci贸 en les carreres de les categories benjam铆, alev铆 i infantil, que recorreran 500, 1.000 i 1.600 metres, respectivament. Despr茅s d’elles, les autoritats locals premiaran als tres primers classificats en cada prova amb un trofeu. I a les 19:30 hores, arribar脿 el torn de la carrera absoluta, la dist脿ncia del qual s’ha establit en 10.000 metres i despr茅s de la que autoritats i Reina i Cort d’Honor faran entrega de sengles guardons als tres primers classificats de les categories j煤nior, s猫nior i veterans.

L’Ajuntament d’Almussafes comptar脿 en l’organitzaci贸 amb la col路laboraci贸 del Club d’Atletisme local, aix铆 com amb l’ajuda de nombrosos voluntaris aficionats a este esport i amb diversos patrocinadors, els que s’esfor莽aran perqu猫 tot isca segons all貌 que s’ha previst durant el trajecte, que tornar脿 a ser urb脿, amb l’objectiu d’evitar les altes temperatures i per a donar pres猫ncia p煤blica entre la poblaci贸 a l’esdeveniment esportiu.

En esta trentena edici贸, que constitu茂x l’octava organitzada directament per l’ajuntament, s’espera mantindre el nombre de participants registrats en 2015.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.