Reunió de l’Ajuntament de Favara amb representants de les associacions locals de majors

Reunió de l’Ajuntament de Favara amb representants de les associacions locals de majors

Les associacions de gent major de Favara van ser creades per fomentar el teixit associacionista dels quals manifesten els valors de mantenir unes activitats físiques i psíquiques amb l’objectiu de fomentar l’amistat, la solidaritat i el desig de tenir una qualitat de vida saludable.

Aquestes associacions, UDP “Associació de Jubilats i Pensionistes de Favara” i l’Associació Amics i Pensionistes de Favara, són dos dels referents associacionistes de Favara que posen de relleu eixe impuls cordial i social que els nostres majors desitgen.

És el moment d’impulsar mesures per a què les associacions de majors de Favara posen de la mà els objectius marcats en els seus estatuts, pau, convivència, amistat, voluntariat, tallers creatius, excursions, vetllades musicals, hàbits saludables entre altres.

La voluntat de la corporació és en redundar el benefici social que és mereixen tots els majors i pensionistes de Favara i com no, com a poble solidari i enllaçant els principis de col·laboració entre pobles, amb les persones que ens visiten de diferents pobles de la nostra comarca.

És per això que el regidor de majors Rafael Gisbert i el Regidor de Benestar Social Juan José Milvaques és varen reunir amb els presidents de les dues associacions de majors del poble de Favara, el senyor Arturo Julian per la UDP “Associació de Jubilats i Pensionistes de Favara” i la senyora Vicenta Soler per “Amics i Pensionistes de Favara” per entaular unes converses amb l’objectiu d’estrènyer llaços entre elles per a que les diferents activitats que organitzen seguen en benefici de les persones majors, de totes les persones majors del poble.

El Regidor de Majors a instat als presidents de les dues associacions a buscar formules per a que els majors del poble troben el benestar social que es mereixen. Un dels plantejaments proposats per Rafael Gisbert seria la de crear una Junta Local de Persones Majors. Aquesta junta seria la que representaria a la totalitat de les persones majors del poble de Favara, de la que seria elegida entre tots els membres de les dues associacions. Aquesta Junta Local de Persones majors seria l’encarregada de vetlar el compliment proposat per la Junta, per a que les activitats lúdiques i les relacions socials entre les dues associacions seguen nobles, cordials i eficients.

Regidoria de Majors
Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.