Un diumenge amb romeria d’autèntic sabor andalús a Almussafes

Un diumenge amb romeria d’autèntic sabor andalús a Almussafes
festa-andalusa-almussafes-juny-2016-1

No faltà el ball i les cançons

Un any més, els socis del Centre Cultural Andalús d’Almussafes han acostat fins a la localitat les principals tradicions andaluses amb la celebració, ahir diumenge, d’un dels seus principals actes del programa anual, la Romeria Andalusa.

Per sext any consecutiu, l’entitat local va convocar no sols als seus integrants, sinó també als veïns en general, a sumar-se a esta activitat, que es va iniciar a partir de les 10.30 hores des de la seu de la pròpia associació. De fet, l’alcalde, Toni González, i diversos regidors de l’Ajuntament van acompanyar al grup durant la jornada de festa que va començar amb la tradicional benedicció de la Mare de Déu del Rocío per part del rector, en la pròpia seu de l’entitat.

A continuació, els romers – la majoria d’ells a peu i altres a cavall i en calesses – es van desplaçar fins a l’Ajuntament, on van oferir un espectacle de cant i ball i, amb posterioritat, la comitiva va visitar la Residència i Centre de Dia “La Vila d’Almussafes”, per a oferir als interns uns balls de sevillanes.

Concloses les actuacions en el centre geriàtric, el grup es va dirigir fins al parc Rural de la població, on es va oferir una exhibició de domadura de cavalls. Una menjar de germandat, amb ball inclòs, va clausurar la sexta convocatòria d’una romeria que anualment congrega a més d’un centenar de veïns i veïnes.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.