La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda d’heroïna en la zona de Poble Nou de Corbera

La Guàrdia Civil desmantella un punt de venda d’heroïna en la zona de Poble Nou de Corbera

La Guàrdia Civil de Sueca, en el marc de l’operació “Feudal” ha detingut a tres persones per un delicte contra la salut publica (tràfic de drogues) en la zona de Poble Nou de Corbera.

En els registres practicats han intervingut diferents dosis d’heroïna llestes per a la seua venda, diners en efectiu i telèfons mòbils. Amb aquesta actuació s’aconseguit desmantellar aquest punt de venda de droga que havia generat gran alarma social entre els veïns.

Des del passat mes de març s’investigava la possible utilització d’un domicili amb punt de venda i distribució de droga a la menuda a Corbera. Per açò, s’inicià l’operació “Feudal” per part de la Guàrdia Civil de Sueca, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als autors d’aquests fets.

Fruit de les àrdues recerques i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas es va poder comprovar que es tractava de tres persones que utilitzaven aquest domicili per a vendre substancies estupefaents.

La fase d’explotació d’aquesta operació va transcórrer entre els dies 10 i 20 de maig i se saldà amb la detenció de tres persones, dos homes i una dona d’edats compreses entre els 24 i els 57 anys i tots de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut publica (tràfic de drogues). Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció númer 3 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.