L’Ajuntament d’Almussafes rehabilita quatre immobles de promoció pública

L’Ajuntament d’Almussafes rehabilita quatre immobles de promoció pública

A principis d’este mes de maig, es van iniciar els treballs de reforma de quatre pisos sense habitar de les finques de protecció oficial del carrer Sant Josep d’Almussafes. Concretament, l’ajuntament està executant les obres de rehabilitació en l’immoble de la porta 13 del número 31, en les portes 13 i 18 del número 33 i en la porta 5 del número 37.

Les quatre vivendes, igual que la resta de les immobles que es troben en els diferents blocs, es van edificar per part de la Generalitat Valenciana i amb caràcter de promoció pública en la dècada dels 80. El fet que, en l’actualitat, es trobaren buides va portar a l’Ajuntament d’Almussafes a sol·licitar la sessió d’ús de les mateixes per a escometre en les mateixes un projecte de reforma que permetera la seua utilització per part del col·lectiu de veïns amb més dificultats econòmics i en risc d’exclusió social, ja que des de l’IVVSA, Institut Valencià de Vivenda, no s’estava actuant en eixe sentit.

Amb data 23 de juny del 2014, des de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient es va dictar una resolució la cessió gratuïta al consistori municipal dels citats béns immobles, mantenint la Generalitat Valenciana la titularitat dels mateixos, així com l’entrega de les claus de les vivendes objecte de reparació fins a la finalització de l’actuació urbanística.

Les obres de rehabilitació dels quatre immobles s’estan executant per part de l’empresa concessionària del projecte, VJPC, Marí, S.L. per un import de 34.909 euros i amb càrrec a les arques municipals.

La reforma de cuines i banys, la substitució d’algunes portes deteriorades, la revisió de les finestres, l’adequació de la instal·lació elèctrica, amb la redacció del corresponent Certificat d’Instal·lació, així com els treballs de puliment dels sòls són les accions incloses en la intervenció que, una vegada escomesa, permetrà l’obtenció de la llicència municipal d’ocupació i, consegüentment, el seu ús per part de les famílies del poble a què se’ls ha concedit l’habitabilitat en els pisos de promoció pública.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.